Kadir İnanır Şile'de çocuklarla ağaç dikti

Kadir İnanır geçirdiği ameliyat sonrasında Şile de Kömürlük Köyü'nde iş...

Kadir İnanır Şile'de çocuklarla ağaç dikti

Kadir İnanır geçirdiği ameliyat sonrasında Şile de Kömürlük Köyü'nde iş...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kadir İnanır Şile'de çocuklarla ağaç dikti

Kadir İnanır geçirdiği ameliyat sonrasında Şile de Kömürlük Köyü'nde iş adamı Yılmaz Ulusoy tarafından finans edilen ve Şile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tahsis edilen yaklaşık beş hektarlık alanda fidan dikim törenine katıldı.

Yılmaz Ulusoy hatıra ormanı olarak isimlendirilen alanda yapılan törene Yılmaz Ulusoy'un arkadaşı olarak bilinen sinema sanatçısı Kadir İnanır da katıldı.Törene katılan çocuklar ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören İnanır Şilelilerle uzun uzun sohbet etti.

""

Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, İstanbul Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi Tema Vakfı Temsilcileri İşadamı Yılmaz Ulusoy, çevre köy muhtarları ve vatandaşlar ile birlikte öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen fidan dikim töreninin ilgi odağı Kadir İnanır oldu. Yılmaz Ulusoy yaptığı konuşmada;

“Yapılan çalışmaların şahsım adına bir hayır işi olduğuna inanıyorum. İnsan dünyadan bir şey götüremez ancak bırakır. Ne derseniz bence en önemlisi eğitim, kitap ve orman. İşte ben bunları yapıyorum. Meslek liseleri yaptık” dedi. Şile Kaymakamı Şükrü Görücü törende yaptığı konuşmada Yılmaz Ulusoy'un yapacağı fen lisesi açıklamasından sonra iş adamına kürsüden seslendi ve Şile'deki çocukların hatırına okul istedi. Haber ve Foto: Nurcan KIRCALI

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3