İstişare Toplantısında SGK ve Vergi Dairesi Çalışanları Ağırlandı

İstişare Toplantısında SGK ve Vergi Dairesi Çalışanları Ağırlandı

13 Mart 2017 Pazartesi 14:40
İstişare Toplantısında SGK ve Vergi Dairesi Çalışanları Ağırlandı

Beykoz Belediyesi tarafından farklı meslek gruplarıyla düzenlenen “İstişare Toplantıları” kapsamında ilçedeki SGK ve Vergi Dairesi çalışanları ağırlandı.


İBB Koru Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu, Mahmut Gülbasar, meclis üyeleri, başkan danışmanları, ilçedeki SGK ve Vergi Dairesi başkan, yönetici ve çalışanları katıldı.


İlçeye yapılan hizmet ve planlanan projeleri, çalışmaların şekillenmesi ve uygulanmasında ortak aklın işlemesine imkân veren istişare toplantılarında paylaşan Başkan Yücel Çelikbilek, programa katılan herkese teşekkür etti.


Başkan Çelikbilek: “Sizin Önerileriniz Bize Yol Gösterecek”


Hizmet düsturunun "Halka hizmet Hakk'a hizmet" olduğunu belirten Başkan Çelikbilek: “Bugün burada ilçemiz için yapabileceğimiz ortak çalışmaları değerlendirmek, projelerimizi paylaşmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Çalışmalarımız sizlerle paylaştıkça değer kazanacaktır. Önemli olan halkımıza hizmetin en iyisinin yapılmasıdır. Belediye gibi, kaymakamlık, vergi dairesi ve banka gibi kurumlar halkla çok iç içe olan kurumlardır. Bizde kurum olarak sizlerden gelen talepler doğrultusunda, en iyi hizmetleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


Başkan Çelikbilek açıklamalarının devamında ise şunları aktardı: Türkiye'de uzun zamandır gündemde olan başkanlık sistemi ve yeni anayasa konularına değinerek, referandumdan çıkacak olumlu sonuçla, daha güçlü bir Türkiye için halkımızın en doğru cevabı vereceğini ifade etti.


Programda SGK ve Vergi Dairesi çalışanları, düzenli olarak gerçekleştirilen davetler için Başkan Çelikbilek ve ekibini tebrik ettiler.


 
Son Güncelleme: 13.03.2017 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72