İSTESOB'dan iftar

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ramazan...

İSTESOB'dan iftar

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ramazan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İSTESOB'dan iftar

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ramazan ayı dolayısıyla 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453' adlı sosyal tesislerde iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Grup Başkanı Akif Hamzaçebi, İstanbul Milletvekili Umut Oran, ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Sarı, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı, Zihni Teke, Nuri Erkoç, Önder Erbil, Temel Çoruh ve çok sayıda Oda üyesi katıldı. 

 

""

Faik Yılmaz'dan

örnek davranış

 

Çok sayıda işadamı ve siyasinin ilgi gösterdiği yemekte kısa bir selamlama konuşması yapan İSTESOB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni iftar geleneğini sürdürdüklerini ifade etti. Hiçbir ayrım yapmadan İSTESOB'un ilişki içinde olduğu tüm kişi ve kuruluşlarının temsilcilerini iftara davet ettiklerinin altını çizen Yılmaz, amaçlarının mübarek Ramazan ayında aynı sofrada yemeği paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşamak olduğunu söyledi. Birlik üyelerine de seslenen Yılmaz, “Yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edin” çağrısında bulundu. İftar yemeği, hep birlikte yapılan dua ile son buldu.

Haber: Durmuş Acar

 

""
""
""
""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3