İstanbul Valisi Mutlu, bayramda onları unutmadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bayramlaşmalarda hep dile getirdiği,...

İstanbul Valisi Mutlu, bayramda onları unutmadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bayramlaşmalarda hep dile getirdiği,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İstanbul Valisi Mutlu, bayramda onları unutmadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bayramlaşmalarda hep dile getirdiği, ‘Yaşlıları ve yetimleri unutmayalım' mesajını yerine getirdi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, bayramda önce Maltepe Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti ve ardından Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası'nda bulunan 42 çocuğu yalnız bırakmadı. Vali Mutlu, eşi Gül Mutlu ve ailenin diğer fertleriyle geldiği Maltepe Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaştı ve dertlerini dinledi. Huzurevi'nde yaşamını devam ettiren, aynı zamanda Huzurevi Korosu'nda bulunan Hatice Teyze, “Böyle bir günde İstanbul gibi devasa bir şehri yöneten Vali'nin eşi ve ailesiyle birlikte bizleri unutmaması, bizlerle birlikte olması bizleri gerçekten Mutlu etti” dedi.

Bayramlaşma sırasında konuşan Vali Mutlu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Öncelikle mübarek Kurban Bayramınızı yürekten kutluyor, güzel ellerinizden muhabbetle öpüyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorum. Bugün sizi ailemle birlikte ziyarete geldik. Onlar da sizinle bayramlaşmak ve sohbet etmek istediler. İnşallah sizler gibi sıhhatle bu yaşlara gelebiliriz. İnsan servetiyle, makamıyla, sağlığıyla zenginlik içerisinde bulunabilir. Bunlar varken dostunuz çok olur. Önemli olan bunları kaybettiğiniz anda da çok dosta sahip olabilmeniz. Kurban Bayramınızı tekrar kutluyor, ellerinizden öpüyorum”.

Toplu bayramlaşmaya katılamayan diğer huzur evi sakinlerini odalarında ziyarete eden Vali Mutlu, tüm yaşlılarla sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3