iSPARK'ta gece 1 TL'ye otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, parklanmaya alternatif çözüm üretebilmek amacıyla gece aboneliği sistemini başlattı.

iSPARK'ta gece 1 TL'ye otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, parklanmaya alternatif çözüm üretebilmek amacıyla gece aboneliği sistemini başlattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
iSPARK'ta gece  1 TL'ye otopark

 Parklanma sorunun çözümüne katkı sağlamak amacıyla projeler üretmeye devam eden İSPARK, pilot bölge olarak seçtiği yaklaşık 1000 araç kapasiteli Kadıköy Açık Otoparkı'nda, gece aboneliği sistemini hayata geçiriyor.

 Sürücülerin araçlarını sokak ve caddelere park ettiği ve parklanma sorunun gece de yoğun olarak yaşandığı Kadıköy'de, başlatılan uygulama ile akşam 20.00- sabah 08.00 saatleri arasında gece aboneliği hizmeti verilecek.

 Geceliği 1 TL olan uygulamadan yararlanacak araç sahipleri aylık 30 TL ücret ödeyecekler. Vatandaşlar gece aboneliği için İSPARK Aboneler Servisi ( 0216 275 70 39 / 2570 ) ya da Kadıköy Açık Otopark Şefliği ile irtibata geçerek bu hizmetten yararlanabilecek.


""

 Otopark sorununa alternatif çözümler üretmek için yeni projeler geliştirdiklerini belirten İSPARK Genel Müdür Kadir Gurbetci, “ Parklanmanın gece de yoğun olduğu bölgelerde gece aboneliği sistemini getiriyoruz. Pilot bölge olarak seçtiğimiz Kadıköy Açık Otoparkı'ndaki uygulamayı ileride yaygınlaştıracağız ” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3