İSPARK SUDAN'A MODEL OLUYOR

İstanbul'a kazandırdığı projelerle yerli ve yabancı şirketlerin ilgi odağı olan İSPARK'ı, Sudanlı yöneticiler ziyaret etti.

İSPARK SUDAN'A MODEL OLUYOR

İstanbul'a kazandırdığı projelerle yerli ve yabancı şirketlerin ilgi odağı olan İSPARK'ı, Sudanlı yöneticiler ziyaret etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İSPARK SUDAN'A  MODEL OLUYOR

Otopark kültürünün oluşmasına katkı sağlayarak özgün projeleri hayata geçiren İSPARK'ı Sudan Hartum Yol ve Köprü İdaresi Genel Müdürü Ahmed Kasım başkanlığındaki 5 kişilik bir heyet ziyaret etti. Kurumun Ümraniye Haldun Alagaş'ta bulunan şubesini ziyaret eden ekip, İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci ve yetkililerden bilgi aldı.

 İSPARK'ın kent genelinde uyguladığı, ‘park et devam et otoparkları', ‘bisiklet parklar', ‘yol üstü otopark uygulamaları', ‘otomatik ve yarı otomatik modern otoparklar', ‘el terminali sitemi ile teknolojik parklanma' gibi birçok projesi ziyaretçilere tanıtıldı. Heyet, İSPARK'ın projelerini Sudan'da uygulayabilmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Genel Müdür Kadir Gurbetci, ziyarete gelen heyete çeşitli hediyeler verdi.

 İSPARK'ın yerli ve yabancı birçok şirketin ilgi odağı haline geldiğini belirten Gurbetci, “İstanbullular'ın desteği ile her geçen gün büyüyen şirketimizin projelerini ülkemiz ve dünyanın birçok şehrinde uygulamak isteyen ziyaretçileri ağırlıyoruz” dedi. İSPARK'ı aralarında Fortıs, Dexıa ve Merry linc gibi finans ve yatırım şirketlerinin üst düzey yöneticileri de ziyaret etmişti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72