İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

İş adamları sorunlarını Ak Parti'de dile getirdi

ESSİAD yönetimi, iş adamlarının sorunları olan stopaj, barış vergisi, gelir vergisi, kota sınırlaması gibi konuları Ak Parti ilçe ziyaretinde dile getirdi.

Yeni yönetimini oluşturan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İş Adamları Derneği (ESSİAD), başlattığı bir dizi program çerçevesinde yerel yöneticileri ve siyasi parti temsilcilerine ziyaretlerini devem ettiriyor. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yeni yönetim kurulu bu çerçevede Ümraniye Ak Parti ilçe başkanlığını da ziyaret etti. Ziyaret ettiği ilçe başkanlığı, iktidar partisi olunca iş adamları burada sorunların dile getirerek, stopaj, gelir vergisi KDV indirimi gibi konular istişare edildi.

""

Dernek Başkanı Necmettin Sarı, öncelikli ziyaret amaçlarının yeni yönetim olarak ilçe yönetici ve siyasi parti temsilcileriyle tanışmak olduğunu söyledi. Yeni arkadaşlarla birlikte yola çıktıklarını söyleyen Başkan Sarı, amaçlarının iş adamı ve esnafın sıkıntılarını yöneticilerle paylaşıp çözüm yolu aramak olduğunu ifade etti. Ümraniye'nin ticaretin merkezi olduğunu söyleyen Başkan Sarı, ilgili bakanla sorunları masaya yatırmak istediklerini İlçe Başkanı Celal Erdoğan'a iletti.

 İlçe Başkanı Celal Erdoğan da ziyarette yaptığı konuşmada, öncelikle yeni yönetime ‘hayırlı olsun' temennilerini iletti. Önümüzdeki zaman diliminde bir bakanın Ümraniye'ye geleceğini ve iş adamlarıyla istişareler yapacağını söyleyen Erdoğan; “Bu ziyaret diliminde ESSİAD'la bakanımız da bir araya gelip sorunları paylaşabilirler” dedi.

Dernek yönetimi de bazı sorunların mutlaka aşılması gerektiğini söyleyerek özellikle stopaj, gelir vergisi, barış vergisi gibi konularda hükümetin bazı önlemler alması gerektiğini dile getirdi. İlçe Başkanı Celal Erdoğan da bu geçiş döneminin bazı olumsuz etkilerinin olduğunu söyleyerek, “Gelir Vergisi ve KDV aşağıya çekilerek, iş adamlarımız ve esnafımızın talepleri dikkate alındı. Hükümetimiz aldığı tüm kararlarda iş adamlarımız ve esnafımızı düşünerek hareket etmiştir. Zamanla diğer sorunlar da hallolacaktır” dedi. Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3