İş adamları MHP'de

ESSİAD yöneticileri MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İş adamları MHP'de

ESSİAD yöneticileri MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İş adamları MHP'de

İş adamları MHP'de

ESSİAD yöneticileri MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı M. Kemal Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Dernekçilik, siyasetten bile daha zor” dedi.

""

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni yönetimini oluşturan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İş Adamları Derneği (ESSİAD), bölgedeki siyasi partilere yönelik ‘tanışma' ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce CHP ve Ak parti ilçe başkanlarını ziyaret eden derneğin son durağı MHP Ümraniye İlçe Teşkilatı oldu.

ziyarette başta iş adamlarının çalışmaları olmak üzere, MHP'nin yatırımcılara bakışına kadar birçok konu konuşuldu. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı konuşmasında, yeni yönetim olarak bölgedeki yerel yönetici ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Bu ziyaretlerinde hiçbir ayırım gözetmediklerini söyleyen Başkan Sarı, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurguladı.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydın ise konuşmasında, daha önce birçok STK'da görev aldığını söyledi ve “Bu iş siyaseten daha zor ve yorucu” dedi. Yakın zamanda genel başkanlarının ilçedeki sanayi bölgesini ziyaret edeceğini söyleyen İlçe Başkanı M. Kemal Aydın, “Burada, bölgemizdeki sanayici ve esnafımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz” dedi.

İlçe teşkilatı olarak bundan sonra STK ve iş adamlarıyla daha sık bir araya geleceklerini söyleyen Başkan Aydın, “Belki bugüne kadar birçok eksikliklerimiz oldu. Ancak bundan böyle parti olarak bu yöndeki çalışmalarımızı daha da artıracağız” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72