İLMEK İLMEK MUTLULUK ÖRDÜK

İLMEK İLMEK MUTLULUK ÖRDÜK

07 Mart 2017 Salı 12:00
İLMEK İLMEK MUTLULUK ÖRDÜK

Ataşehirli kadınların ördüğü şapka, eldiven ve atkı hediyelerini alan çocuklar Ataşehir’e teşekkür mesajı gönderdiler.


Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan  “Geleceğe Bir İlmek de Sen At” projesi, gönüllü Ataşehirli kadınların yoğun çalışmaları ve katılımlarıyla bir ay sonunda tamamlandı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü proje kapsamında, kadınların el emeğiyle hazırladığı ürünler, ilk talebi yapan Malatya Yeşilyurt’taki Cumhuriyet İlköğretim öğrencilerine ulaştı.

Ataevleri’nde üretilen şapkalar, atkılar ve eldivenler çocuklarımızın hem yüzünü güldürecek hem de sıcacık günler geçirmelerini sağlayacak.

Mustafa Kemal, İnönü, Aşık Veysel, Ferhatpaşa, 30 Ağustos ve Kayışdağı Lions Ataevlerinde gerçekleşen atölye çalışmalarında ördükleri hediyeleri, Kayışdağı Lions Ataevi’nde paketleyen gönüllü kadınlar, kutulara “Sen üşüme”, “Sıcacık bir kış geçirmen için” gibi sıcacık notlar da bıraktı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, “Kısa bir süre içerisinde hazırladığımız ve başarıyla tamamladığımız bu projede yer almak bizi çok mutlu etti. Daha nice yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Projeye emek veren Sıdıka Yavuz ise, “Gece gündüz uyumadan onlar için çalışmak bize onur veriyor” diye konuştu.

Koliler halinde kendilerine ulaşan hediyeleri alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Ataşehirli kadınlara teşekkürlerini iletti.
Son Güncelleme: 07.03.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72