İlgezdi, sorun dinledi; çözüm üretti

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Umum Servis Aracı...

İlgezdi, sorun dinledi; çözüm üretti

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Umum Servis Aracı...

04 Mart 2014 Salı 16:34
İlgezdi, sorun dinledi; çözüm üretti

 

Başkan İlgezdi, sorun dinledi; çözüm üretti

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nı (İSAROD) ziyaret etti. Esnaf Odası üyelerinin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediyesi meclis üyesi adayları da katıldı.

""

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ziyarette yaptığı konuşmada, şoförlerin sorunlarının çözümünün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elinde olduğunu hatırlattı. Başkan İlgezdi, vatandaşın artık takım tutar gibi parti tutmaması gerektiğini belirtti, “Size hizmet verene oy verin. 20 yıldır bu şehri iktidar partisi yönetiyor. Sorunlarınızı çözdüler mi? Hayır. O zaman bu seçimde tercihinizi değiştirmeniz gerekiyor” dedi. Başkan İlgezdi, Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman sorunların kısa sürede çözüm bulacağını ve İstanbul’un özlediği hizmete kavuşacağını vurguladı. 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3