İl Genel Meclisi Çekmeköy'e çalıştı

İl Genel Meclisi Çekmeköy'e çalıştı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
İl Genel Meclisi Çekmeköy'e çalıştı

İstanbul İl Genel Meclisi'nin bu ayki oturumunda, Ümraniye'ye bağlı Şile Otobanı'nın kuzeyinde kalan iki sokağın Çekmeköy'e bağlanması ve bir okula spor salonu yapılması kararı çıktı. Çekmeköy İl Genel Meclis Üyeleri bu kararın çıkmasında hayli etkili oldu.

İstanbul İl Özel İdaresi'nden Çekmeköy'e yatırımlar devam ediyor. Sağlıktan, eğitime birçok yatırımın yapıldığı Çekmeköy'e bu ay da önemli yatırım kararı çıktı. İl Genel Meclisi'nin aldığı iki karardan biri eğitim olmak üzere diğeri Ümraniye'ye bağlı iki sokağın Çekmeköy'e bağlanması kararı oldu.

""

İl Genel Meclisi Eğitim Komisyonu kararı doğrultusunda, Çekmeköy Tunç Çapa Anaokulu Lisesi'ne spor salonu yapılması müzakere edildi. Müzakere sonucunda Çekmeköy Tunç Çapa Anaokulu Lisesi'ne spor salonu yapılması, bakanlık yatırım programında değerlendirilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne havale edildi.

Yine İl Genel Meclisi Çekmeköy sınırlarını ilgilendiren önemli bir kararı görüştü. İdari İşler Komisyonu'nun raporu doğrultusunda Ümraniye İlçesi'ne bağlı Şile Otobanı'nın kuzeyinde kalan Emre ve Engin Sokakları'nın Çekmeköy'e bağlanması talebi müzakere edildi. Müzakere sonucunda şu karar çıktı: "İlgili mevzuat ve dosya içerisinde bulunan tüm bilgi ve belge ışığında Ümraniye İlçesi'ne bağlı Şile Otoyolu'nun kuzeyinde kalan Emre ve Engin Sokakları'nın Çekmeköy İlçesi'ne bağlanmasının 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5442 Sayılı İl İdare Kanunu ve 5302 Sayılı İl Özel İdaresi'nin 13. Maddesi kapsamında komisyonumuzca uygun görülmüştür".

İki karar da Çekmeköy'de memnuniyetle karşılandı.

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3