Hz. Yuşa'ya Ziyaretçi Akını

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan ibadet mekânlarından Hz. Yuşa (a.s)'ın kabri..

Hz. Yuşa'ya Ziyaretçi Akını

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan ibadet mekânlarından Hz. Yuşa (a.s)'ın kabri..

29 Temmuz 2013 Pazartesi 22:39
 Hz. Yuşa'ya Ziyaretçi Akını
İstanbul’un en çok ziyaretçi alan ibadet mekânlarından Hz. Yuşa (a.s)’ın kabri Ramazan’ın gelmesiyle ziyaretçi akınına uğruyor.
 
Yılın her döneminde yurdun dört bir yanından ziyaretçilerin uğradığı, dileklerine kavuşmak için dualar ettiği Hz. Yuşa (as)’nin türbesi bu Ramazan’da da ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.
 
Hz. Yuşa (a.s.)’ın makamını ziyaret eden ve aralarında farklı inançlardan vatandaşların da yer aldığı ziyaretçiler sağlık, huzur, iş ve zenginlik için Yuşa (as)’ın kabri başında dua ediyor, daha önceden duası kabul olan vatandaşlar türbenin girişinde lokum, şeker dağıtarak sevinçlerini paylaşıyor.
 
Beykoz’un önemli ibadet mekânlarından olan Hz.Yuşa Türbesi’nin çevresinin yeni projeyle yenilendiğini belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “İlk olarak çevre yollarını genişleterek trafiği rahatlattık. Proje kapsamında diğer yol ve otoparkı düzenleyeceğiz. Mevcut camii artık yetersiz kalıyor.  Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte, caminin aslını koruyarak, ilçeye yakışır bir proje hayata geçecek.” dedi.
 
Boğaziçi ve Karadeniz’e hâkim muhteşem manzarasıyla da ziyaretçilerin ilgi odağı olan Yuşa Türbesi, Boğaziçi’nin sahile en yakın ve yüksek yerinde bulunuyor.
 
 
Son Güncelleme: 29.07.2013 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3