Huzurlu ilçe Tuzla

Huzurlu ilçe Tuzla

Huzurlu ilçe Tuzla

Huzurlu ilçe Tuzla

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Huzurlu ilçe Tuzla

Huzurlu ilçe Tuzla

Tuzla'da, polis-halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen ‘Huzur Toplantısı' Aydınlı'da yapıldı.  Toplantıya; Kaymakam Mümin Heybet, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda Tuzla'nın asayiş olayları değerlendirilmesi bakımından İstanbul'un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu ifade edildi.

Toplantının açılışında konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, vatandaşla polisin iyi bir diyalog içinde bulunması gerektiğini, ilçenin daha huzurlu ve daha güvenli hale getirilmesi konusunda vatandaşlardan ve esnaflardan emniyet güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

Başkan Şadi Yazıcı ise, “Emniyetin araç sıkıntısını gidermek için 3 araç tahsis ettik. Trafik lambası ve kamera güvenlik sistemleri konusunda gerekli desteği sağlıyoruz. Okul önlerine yerleştirilen kameraların sağlanmasına yönelik emniyetimize destek verdik. İlçemizde daha huzurlu ve daha güvenli bir yaşam için herkesin çaba göstermesi lazım” dedi.

Kaymakam Mümin Heybet de, gelişmekte olan kimi bölgelerin jandarma kontrolünden Emniyet Müdürlüğü kontrolüne geçtiğini belirtti. Heybet, “Devletin en önemli görevi vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Polisin, günlük hayatta vatandaşla uyumlu bir şekilde olması, huzura yönelik gelişme sağlayacaktır” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72