Hem ziyaret hem denetleme

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, makam odası yerine halkın arasında..

Hem ziyaret hem denetleme

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, makam odası yerine halkın arasında..

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Hem ziyaret hem denetleme

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, makam odası yerine halkın arasında dolaşarak ilçenin geleceği için çalışmaya devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarını dolaşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, vatandaşlar ile fikir alışverişi yaptı.

Haftanın en az üç gününü ev ve esnaf ziyaretlerine ayıran Başkan Poyraz, araç kullanmak yerine ilçeyi yürüyerek dolaşmayı tercih ediyor. Esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Poyraz, halkın düşüncelerini ve isteklerini anlamak için yaptığı ziyaretlere hiç mola vermiyor.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki semt pazarına Başkan Yardımcısı Şenol Çetin'in de kendisine eşlik ettiği bir ziyaret yapan Başkan Poyraz, alışveriş yapan vatandaşlar ile pazar esnafının dilek ve düşüncelerini ilk ağızdan öğrendi. Başkan Poyraz, yaptığı sohbetlerin yanı sıra pazar tezgahlarını da gözden geçirdi, pazar yeri kurallarına uyup uymadıklarına baktı.

İlçede inşa edilecek Kapalı Pazar Yeri'nin müjdesini vatandaşlara yineleyen Başkan Poyraz, içinde halkın dinlenip soluk alabileceği kafeteryası, alışveriş süresince ihtiyaca cevap verecek çocuk kreşi ve otoparkın yer alacağı Kapalı Pazar Yeri'nin konfor ve hijyen açısından da en üst seviyede bir pazar yeri olacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3