Halk Buluşmaları'nda Soma Dayanışması

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'nin sorunlarının masaya...

Halk Buluşmaları'nda Soma Dayanışması

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'nin sorunlarının masaya...

20 Mayıs 2014 Salı 15:23
Halk Buluşmaları'nda Soma Dayanışması

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin sorunlarının masaya yatırıldığı, Maltepelilerin görüş ve önerilerini sunduğu Halk Buluşmaları’nın bir oturumunu daha gerçekleştirdi.  Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bir araya gelen vatandaşlar, sözlerine Soma’da kaybettiğimiz maden emekçilerimizi anarak başladı.

 

“Acılar tazeyken herkes arar, önemli olan aylar sonra da el uzatmak”

 

Soma’da meydana gelen elim kaza sonucu hayatlarını kaybeden maden emekçilerine rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Soma’da yaşanan kazanın ertesi sabahı valiliği ve milletvekillerini aradım. Her ne ihtiyaç varsa Maltepe’den gönderelim teklifinde bulundum. Komşu illerden fazlasıyla yardım ulaştığı için, gerek kalmadı. Yüreğimiz Soma’da kaldı, Manisa milletvekillerimizle sürekli görüşüyoruz. Bize ihtiyaç duyulduğu an buradayız.” dedi.

 

Maltepeli bir ressamın Soma için dayanışma sergisi gerçekleştirmek istediklerini belirtmesi üzerine memnun olan Belediye Başkanı Kılıç, “Acılar tazeyken herkes dayanışma gösterir. Önemli olan birkaç ay sonra yaşamlarını yitirenlerin çocuklarına el uzatmak. Bu anlamda serginin böyle bir etki yapabileceğine inanıyorum. Sanatçı dayanışmasını önemsiyorum. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yaparız, güzel bir dayanışma olur.” diye konuştu.

 

Halk Buluşmaları’nda öneri ve beklentilerini dile getiren vatandaşlar da Soma’da yitirdiğimiz emekçilerimiz için baş sağlığında bulunarak sözlerine başladılar.

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3