Gümüşhaneliler Sultanbeyli'de buluştu

GÜMÜŞDER, 2011 piknik programını hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşti

Gümüşhaneliler Sultanbeyli'de buluştu

GÜMÜŞDER, 2011 piknik programını hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşti

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Gümüşhaneliler Sultanbeyli'de buluştu

 Sultanbeyli'deki Gümüşhane ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER), 2011 piknik programını hafta sonu yoğun bir katılımla Pendik Kurnaköy mesire alanında yaptı.

 

Sultanbeyli'de ikamet eden Gümüşhaneliler, Gümüşhaneliler Derneği öncülüğünde köy dernekleriyle beraber davullu, zurnalı, bol ikramlı güzel bir gün geçirdi. Dernek Başkanı Abdülkerim Yıldız, “Sultanbeyli'deki derneklerimizle birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmemizi sağlayan güzel bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşarken; ilçemizde var olan onlarca köy ve belde derneklerimizle bir bütün olarak kaynaşma içerisindeyiz” dedi.

 

Piknik programına Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Yardımcısı Ahmet Demir, Meclis Üyesi Hüseyin Güner, Ataşehir Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Ekrem Çiçek, Ümraniye Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Tahsin Söğüt ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Sultanbeyli Saadet Partisi ilçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi İsmail Yılmaz katıldılar.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72