Gümüşhaneli hemşeriler Ümraniye'de buluştu!

Gümüşhane'nin önde gelenleri Tekke Derneği'nin organize ettiği yemekli toplantıda bir araya geldi.

Gümüşhaneli hemşeriler Ümraniye'de buluştu!

Gümüşhane'nin önde gelenleri Tekke Derneği'nin organize ettiği yemekli toplantıda bir araya geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Gümüşhaneli hemşeriler  Ümraniye'de buluştu!

Toplantıya; Gümüşhanespor Başkanı Kurban Karagöz, Dernekler Federasyonu Başkanı Vahit Olgun, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Yardımcısı Musa Albayrak, GÜYAD Yöneticileri Murat Fidan, Kerim Baylan ve Gümüş Vadisi Grubu Genel Sekreteri Kerim Solmaz, İşadamı Ahmet Tüysüz ve diğer iş adamları katıldı. Yemekte son gelişmeler ve olaylar değerlendirildi, STK içerisinde yer alan derneklerin önemine vurgu yapıldı.

Tekke Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çimen'in kendine has üslubuyla anlattığı fıkralar, yemeğe katılan davetlileri kahkahaya boğarken, Gümüşhanespor Başkanı Kurban Karagöz son günlerde STK bazında siyasi cepheden gelen eleştirilere göndermelerde bulundu. Dernekler Federasyonu Başkanı Vahit Olgun da yaptığı konuşmada daima Gümüşhaneliler'in hizmetinde olduklarını belirterek çalışmaların bu yönde devam ettiğini belirtti.

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, yemekte yaptığı konuşmada, Tekke Derneği'nin yeni kurulan bir dernek olmasına karşın, Ümraniye'de belde adına önemli bir açığı kapattığını vurgulayarak, “Derneğimiz, önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi hizmetlerde bulunacaktır” dedi. Tekke kültürünü koruma ve yaşatma derneği adına konuklarına hitaben ‘hoş geldin' diyen Başkan Erdal Kılıç, böyle bir ortamda değerli hemşerileriyle bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Kılıç, “Tekke Beldesi Derneği olarak uzun süren bir arayıştan sonra böyle bir oluşumun içine girdik. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız beldemize en iyi hizmeti sunmak için çok daha özverili çalışacağız” dedi. GÜYAD Başkan Yardımcısı Musa Albayrak da yaptığı konuşmada, yakında yapılacak GÜYAD kongresinin hayırlı olmasını temenni ederken, demokratik bir ortamda Gümüşhane'ye hizmet için yola çıkmış Gümüşhanelilerin buluşacağı bir yönetimin dernek içerisinde yer alması gerektiğine değindi.

Yapılan konuşmaların ardından dernek Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çimen, kendisine has üslubuyla Bayburt fıkralarını davetlilerle paylaştı. Çimen'in fıkralarıyla kendinden geçen davetlilerin kahkahaları program boyunca eksilmedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72