Güllüzar Filiz Tonkuş'un Resimlerinden Oluşan Sergi Kartal'da

Güllüzar Filiz Tonkuş'un Resimlerinden Oluşan Sergi Kartal'da

08 Mart 2017 Çarşamba 10:00
Güllüzar Filiz Tonkuş'un Resimlerinden Oluşan Sergi Kartal'da
Ressam Güllüzar Filis Tonkuş, kişisel resim sergilerinden birini daha Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda sanatseverlerin beğenisine sundu. Serginin açılışını, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve davetliler birlikte gerçekleştirdi. Sergiye, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Resim sanatına olan tutkusundan dolayı içindeki coşkuyu ve ruhundaki rengi tuvale aktaran Tonguş, yerli ve yabancı hocalardan dersler aldı. Yurt içi ve yurt dışında koleksiyonerlerde eserleri bulunan sanatçı, çok sayıda karma sergiye katıldı. Müzelerde eserleri bulunan ve SAKÜDER üyesi olan Tonguş, aynı zamanda İstanbul Kadın Ressamlar Derneği Üyesi... Uzun yılların çalışmasının ürünü olan eserlerinden 53 yağlıboya resim, sergide yer alıyor. Bugüne kadar birçok sergiye katılan ve 4. kişisel sergisini Kartal Belediyesi’nde açtıklarını belirten ressam Güllüzar Filis Tonguş, “Eserlerimde ruhumdaki rengi tuvale aktarmak istedim. Çevre duyarlılığı, özgünlük ve spontane çalışmalarla içtenliği yansıtan konuları resmetmeyi seviyorum. 25 yıldır bu sanatla uğraşıyorum. Sergideki eselerde, uzun yılların emeği var. 53 adet eser yer alıyor. Katkılarından dolayı başta Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Sergi, 03-16 Mart arası sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.
Son Güncelleme: 08.03.2017 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72