GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Birbirinden önemli isimlerin de katılımı ile ilk kongresini yapan İstanbul..

GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Birbirinden önemli isimlerin de katılımı ile ilk kongresini yapan İstanbul..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Birbirinden önemli isimlerin de katılımı ile ilk kongresini yapan İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği, yeni yönetimini belirleyerek gücünü katladı. Kongrede konuşan Kurucu Başkan Ali Rıza Yıldız; Derneğimiz, çatısı altında bulunan tüm sektör temsilcilerinin sesi olmaya devam ederek sorun ve sıkıntılara çare olacaktır dedi.

Hafta sonu yemekli bir toplantıyla ilk kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen ve güven tazeleyen Ali Rıza Yıldız kurucu başkanlığındaki İstanbul Yerel Basın Derneği, sürpriz bir atakla kapsama alanını genişletti. Birbirinden ünlü isimlerin de katılarak yönetimde yer aldığı kongrede; ismini İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon, İnternet Habercileri Derneği' olarak değiştiren dernek, sektörde daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyor. 7 kişilik yönetim listesinin 21'e çıkarıldığı kongrede bir teşekkür konuşması yapan Başkan Ali Rıza Yıldız, Basın olarak hep birilerini bir yerlere taşıyoruz, söz konusu kendimiz olunca çekimser kalıyoruz. Derneğimiz, işte bu çıtayı aşmak için varlığını sürdürecektir dedi.


""

KONGREYE DUAYEN VE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI!

 

Flash Tv. Haber Anchorman'i Gökhan Taşkın, Vatan Tv., Seymen Tv. ve Kraltürk Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ödübek, Anadolu Tv. Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yavuz, Kral Karadeniz Tv. Yönetim Kurulu Üyesi Selim Ekşi, Hürriyet Gazetesi Editör ve Gece Yazı İşleri Sorumlusu Mehmet Aycan, Taraf Gazetesi'nden Aynur Tarakçı ve Gerçek Gazete, Radyo ve Tv. İmtiyaz Sahibi Ali Tarakçı gibi medya sektöründe ünlü pek çok ismin iştirak ederek yönetim kurulu listesinde görev aldığı kongreye yoğun bir ilgi ve katılım yaşandı. Ömerli'deki Yeşilbahçe Restaurant'ta gerçekleşen yemekli toplantıda 21'er kişiye çıkartılan yönetim kurulu asil ve yedek ile 3'er kişiden oluşan denetim kurulu asil ve yedek üye listeleri üyelerden güven oyu alarak onaylandı.


""

GÖKHAN TAŞKIN; “DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

 

Ekranların sevilen ismi Flash Tv. Haber Anchorman'i Gökhan Taşkın'ın Başkan Yardımcısı seçildiği kongrede derneğin muhasipliğine Kartal ve Kadıköy Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci, Genel Sekreterliği'ne ise Üsküdar Tercüman Gazetesi'nden Nimet Kartal getirildi. Kongrede bir selamlama konuşması yapan Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkın, Ali Rıza Yıldız kurucu başkanlığındaki derneğimizin, başta basın sektörü olmak üzere; ülkemiz ve de toplumumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. El ele verirsek daha güçlü olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi yok. Onun için hepimiz bu çatı altındayız dedi. 


""

 

ALi RIZA YILDIZ; “BiRLiK VE

BERABERLiĞiMiZE GÜÇ KATTIK”

 

Ataşehir Marriot Otel'de görkemli bir geceyle çıkışını yapan derneğin, belirlediği hedeflere, yapmış olduğu bu ilk kongresinin ardından koşar adımlarla daha hızlı yürüyeceğini ifade eden Başkan Ali Rıza Yıldız, Hep birilerini bir yerlere taşıyoruz ama söz konusu olan kendimiz ve kendimizin sorun ve sıkıntıları olunca ne yazık ki pasif kalıyoruz. Ama artık bu derneğimiz var ve derneğimiz, çatısı altında olan sektörün tüm temsilcilerine kol kanat gerip birlik ve beraberliğimizi sürekli kılacaktır dedi. Yıldız, isim değişikliği ile kapsama alanını genişlettiklerini, 7 kişilik yönetim listesini 21'e çıkarmakla da yönetimde daha fazla sektör temsilcisine yer vermeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.


""

 

KAPILARIMIZI DAHA ÇOK KİŞİYE AÇTIK

 

Gazetesinden radyosuna, televizyon kanalından internet haber sitesine kadar İstanbul gazetecileri olarak artık daha etkin ve verimli şekilde hareket edip derneğimizi hep birlikte kalkındıracağız ve hedefine ulaştıracağız diyen Ali Rıza Yıldız, Derneğimizin hedefi belli. Basın sektöründe birlik ve beraberliği oluşturup, daha gürleştirilen sesimizle sektörün sorun ve sıkıntılarını yetkililere ulaştırmak ve çözüm bulmak. Bunun için atılacak ilk adım, birlikteliği oluşturmaktı. Biz de öyle yaptık ve bu derneği kurduk. Görüldüğü üzere; ilk kongremizde birlikteliğin alanını genişleterek kapılarımızı daha çok meslektaşımıza açtık dedi.


""

SEKTÖRÜN SESİ ARTIK DAHA GÜR ÇIKACAK

 

Bundan sonrası için de önemli mesajlar veren Başkan Ali Rıza Yıldız, Daha etkin ve daha hereketli bir döneme giriyoruz. Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet denilen ve kamu görevi üstlenilen basın söktörü, artık herkesin sesini duyurduğu kadar kendi sorun ve sıkıntılarını da dile getirecektir dedi. Ulusal ve yerel tüm basın mensuplarının öncelikle işine bakıp, işini en iyi şekilde yapmaları gerektiğini ifade eden Yıldız, Birlikteliğimizi sağlayan bu dernek, çatısı altında toplanan herkesin gücüne güç katacaktır diye sözlerini noktaladı.


""

 

KONGREDE BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

 

İstanbul genelindeki ulusal ve yerel pek çok basın kuruluşu temsilcisinin katıldığı kongrede; dernek isminin yeni açılımında da yer aldığı gibi, gazete, radyo, televizyon ve internet haber kanallarının önde gelen isimleri vardı. Yeşilbahçe Restaurant'ın otantik mekanında hoş sohbet ortamda keyifli bir yemek yiyip fikir alışverişinde bulunan dernek üyeleri ve yöneticiler, hem kaynaşma fırsatı yakaladı hem de karşılıklı görüş paylaşımında bulundu. Toplantı sonrasında toplu fotoğraf da çektiren dernek üyeleri ve yöneticiler, örnek bir beraberlik tablosu sergiledi.


""

Kongre sonrası oluşan yeni yönetim

kurulu asil listesinde şu isimler yer aldı:

Dernek Başkanı Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, Başkan Yardımcısı Flash Tv. Haber Anchorman'i Gökhan Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Vatan Tv., Seymen Tv. ve Kraltürk Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ödübek, Hürriyet Gazetesi Editörü ve Gece Yazı İşleri Sorumlusu Mehmet Aycan, Gerçek Gazete, Radyo ve Tv. İmtiyaz Sahibi Ali Tarakçı, Kartal ve Kadıköy Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci, Kent 34 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Vural Dağtekin, Metropol Gazete ve Dergisi İmtiyaz Sahibi Mahmut Boydak, Şile Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ö. Faruk Ketenci, Üsküdar Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nimet Kartal, Yurtta Haber Gazete ve İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Balcı, Etraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Yılmaz, Üsküdar Rehberim İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Esra Karakulak, Kral Karadeniz Tv. Kanalı Yönetim Kurulu Üyesi Selim Ekşi, Anadolu Tv. Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yavuz, Ataşehir'de Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Himmet Kaya, Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Nurcan Kırcalı, Sultanbeyli Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çöpür, Beykoz Postası Genel Yayın Yönetmeni Eda Seskır, Bizim Bölge Gazetesi ve Hayat Çekmeköy Dergisi İmtiyaz Sahibi Vahdet Erdoğan ve Elvan Reklam Genel Müdürü İlhan Demir.

 

Yönetim Kurulu Yedek Listesi: Gürhan Demirtaş, Ahmet Toklu, Gürsel Toros, Hüsnü Bediroğlu, Yeliz Yılmaz, Yusuf Şit, Serkan Süslü, Özner Berber, Satılmış Dede, Veli Yılmaz, Zafer Çoban, Y. Erkan Gökalp, Süleyman Hilmi Eren, Ceren Çakıcı, Ümit Şener, Umut Yenigün, Emel Yazıcı Çay, Ata Tavil, Arslan Ariç, Ferit Tepeköy ve Ömür Kaya Hanzey.

 

Denetim Kurulu Asil Listesi: Kenan Baylam, Durmuş Acar ve  Nurettin Boydak

 

Denetim Kurulu Asil Listesi: Hazan Kutsal, Muhterem Yüksel ve Selahattin Kimsesiz


""

 

""


""


""

""


""


""

""


""


""


""


""


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72