'Gönül Sofrası' ihtiyaç sahiplerine açıldı

'Gönül Sofrası' ihtiyaç sahiplerine açıldı

16 Haziran 2017 Cuma 11:15
'Gönül Sofrası' ihtiyaç sahiplerine açıldı
 

Beykoz Belediyesinin toplumun farklı kesimlerini ağırladı “Gönül Sofrası” iftarı bu kez ilçedeki 1000 ihtiyaç sahibi, engelli, yetim ve öksüz vatandaş için kuruldu.


Mahallelerde her akşam kurulan Sokak İftarları tüm bereketi ve coşkusuyla sürerken, “Gönül Sofrası” iftarlarında Ramazan’ın huzuru ve paylaşmanın sevinci yaşanıyor.


İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde verilen iftara, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Özbek, Mahmut Gülbasar, Tacettin Aksu ve başkan danışmanları iştirak etti.


İlçede yaşayan yardıma muhtaç,  engelli ilçe sakinleri ile yetim ve öksüzlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti.


‘Gönül Sofraları’nda hatırlanmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten aileler de kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e yoğun ilgi gösterdi.


Yücel Çelikbilek: “Ramazan ayının manevi havasını birlikte solumak bize huzur veriyor"


On Bir Ayın Sultanı ramazan ayında sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin yaşandığını belirten Başkan Yücel Çelikbilek;  “Beykoz'un güzel insanları, buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Vatandaşlarımızla bu sofralarda buluşmak ve Ramazan Ayı’nın manevi havasını birlikte solumak bize huzur veriyor. Her akşam 3500-4000 kişiyi  Sokak İftarlarında ağırlıyoruz. Hedefimiz 100 bin kişiye ulaşmak. Bizim yardım elimiz, ülkemizdeki mağdurlara olduğu gibi Suriyeli kardeşlerimize de  ulaşıyor. Her zaman veren el olun. Yakın zamanda inşallah Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Ondan sonra da bayrama ulaşacağız. Rabbim hepimize ağız tadıyla bayram yaşamayı nasip etsin" dedi.


Başkan Yücel Çelikbilek ve başkan yardımcıları iftar yemeğinin sonunda iftara katılan ilçe sakinlerine çiçek takdim etti.


 
Son Güncelleme: 16.06.2017 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3