Gölgeli Köyü eğitim gönüllüleri iftarda

Ardahan Merkez Gölgeli Köyü Eğitime Destek Gönüllüleri, geçtiğimiz günlerde.

Gölgeli Köyü eğitim gönüllüleri iftarda

Ardahan Merkez Gölgeli Köyü Eğitime Destek Gönüllüleri, geçtiğimiz günlerde.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Gölgeli Köyü eğitim gönüllüleri iftarda

Ardahan Merkez Gölgeli Köyü Eğitime Destek Gönüllüleri, geçtiğimiz günlerde Beykoz Anadoluhisarı'ndaki dernek binasında üyelerine bir iftar yemeği verdi. Çok sayıda eğitime gönül vermiş dernek üyesi ile halkın yoğun ilgi gösterdiği iftarda renkli görüntüler yaşandı.

 

Gölgeli Köyü Eğitime Destek Gönüllüleri, Anadoluhisarı merkez dernek binasında üyeleri ve eğitime gönül verenler ile iftar programında bir araya geldi. Yapılan dualarla oruçlarını açan Gölgeliler, hoş sohbet ve renkli görüntüler eşliğinde adeta eski Ramazanları anımsatacak  zengin bir programla iftar akşamı yaşadı. Çok sayıda işadamı ve dernek başkanının katıldığı iftara; Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Yılmaz, Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı Sari Gökçe, İşadamı Şeref Talay, Erdal Yıldız, Ardahan Gündem Gazetesi Sahibi İlyas Yıldız, Gazeteci M. Zeki Yıldız, Fuat Avşar gibi isimler katıldı.

 

""

Kemal Avşar'dan anlamlı konuşma

İftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Kemal Avşar, “Hepinizin iftarını cenabı haktan canı gönülden kabul etmesini diliyor, sizlere hoş geldiniz, diyorum. Bizler bugün  burada bu mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz eğitime gönül vermiş bir dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımızı inşallah sağ oldukça hep beraber kardeşçe ve barış içinde her Ramazanda gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber: Durmuş Acar

""
""
""
""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72