Girişimci olmak isteyen gençlere fırsat

Girişimci olmak isteyen gençlere fırsat

15 Haziran 2017 Perşembe 13:30
Girişimci olmak isteyen gençlere fırsat

Pendik’te  yaşayan  gençlerin girişimciliklerini artırmak ve kendi işlerini kurmalarına destek olmak amacıyla KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Programı  düzenlendi.  30  gence bilgi ve deneyim kazandıran ilk eğitimin ardından programın  2.si için başvurular başladı.


KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı )ve Pendik Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ücretsiz program için başvurular Pendik Belediyesinin WEB sayfası aracılığıyla yapıldı. Başvurularda 18 yaş üzeri katılımcılardan özgeçmişleri, mezuniyet belgeleri ve iş fikirlerini anlattıkları dokümanlar istendi. WEB sayfası üzerinden 195 başvuru alındı ve istenen dokümanların tamamına sahip olan 30 başvuranla eğitime devam edildi. 3-4 ve 10-11 Haziran tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde günde 8 saatlik eğitim düzenlendi. Toplam 32 saat verilen eğitimde girişimci adayları, kendi işlerini kurma ve yürütüme konusunda eğitim aldı.  Programın 2.si temmuz ayında düzenlenecek. 2017 yılı içinde toplam 8 eğitim programının düzenlenmesi planlanıyor. Bu eğitimlerden herhangi birine katılmak için www.pendik.bel.tr adresinden başvuru yapılması gerekiyor.



 
Son Güncelleme: 15.06.2017 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72