Flashaber'in minik ziyaretçileri…

Flashaber'in minik ziyaretçileri…

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Flashaber'in minik ziyaretçileri…

Çekmeköy'de bulunan Atlantis Ana Okulu öğrencileri, ‘Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla öğretmenlerinin rehberliğinde gazetemiz Flashaber'i ziyaret etti. Ziyarette, öğrenciler ve öğretmenleri  ‘Çalışan Gazeteciler Günü'müzü kutladı.

Minik ziyaretçilerimiz, gazetemiz Görsel Yönetmeni Ömür Kaya Hanzey'le bir süre sohbet edip gazete hakkında merak ettiklerini sordular. Flashaber Görsel Yönetmeni Ömür Kaya Hanzey, çocukların sorularını ve gazetecilikle ilgili merak ettiklerini miniklere gazetemizi gezdirip, çalışmaları yerinde göstererek anlattı. Haber merkezimiz çalışanlarına da gazetecilikle ilgili merak ettiklerini soran çocukların hayli mutlu oldukları gözlerinden okunuyordu…

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret esnasında, sevinç ve merak duygularıyla dolu olan minik öğrencilerin gazetemizi ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.

""

""

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72