Flashaber ilgi odağı olmaya devam ediyor

Gazetemiz Flashaber gün geçtikçe okuyucu kitlesini genişletiyor.

Flashaber ilgi odağı olmaya devam ediyor

Gazetemiz Flashaber gün geçtikçe okuyucu kitlesini genişletiyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Flashaber ilgi odağı olmaya devam ediyor

Gazetemiz Flashaber gün geçtikçe okuyucu kitlesini genişletiyor. Hemen her yerde Flashaber'i ilgiyle izleyen okuyucular Flashaber'in tarafsız ve güncel haber yapmasından mutluluk duyuyor. İşte Türk Sineması'nın ünlü aktörü Kadir İnanır da bu okurlardan birisi…  İnanır, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetemiz Flashaber'i ilgiyle okudu.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu da, İnanır gazeteyi okurken beraberce yorum yaparak; “Gerçekten de Anadolu yakasında günlük yayın yapan ve aralıksız okuyucusuyla buluşan, tüm İstanbul ilçe ve köylerinde bulabileceğiniz bir yerel gazete” dediler.

Eyüpoğlu, “Ben de bölgede yaşanan tüm haber ve detayları Flashaber'den takip ediyorum” derken, Kadir İnanır ise, “İnşallah böyle devam der. Biz de her fırsatta tüm olayları Flashaber'den takip ederiz” dedi.

""

Yerel bir televizyon kanalında şov programı sunan sevilen türkücü Sedat Ünver, her hafta Perşembe günleri Semazen Düğün Salonları'nda 21:00'da başlayan ve canlı olarak yayınlanan programında seçkin konuk ve sanatçılarıyla gündem yaratıyor. Ünver'in geçen haftaki konuğu; güzel sesiyle programa renk katan Ünzile Tekin oldu.

""

Kuliste gazetemiz Flashaber'i ilgiyle okuyan güzel sanatçı, “Gazetenizi çok yerde gördüm. Herkesin elinde Flashaber vardı. Benim de ilgimi çekti. İnternette tıkladığımda ilk öne çıkan gazete Flashaber oldu. Bundan sonra her fırsatta gazetenizi internetten okuyacağım” dedi.

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Havvanur, katıldığı bir şov programında gazetemiz Flashaber'i canlı yayında okudu. Sanatçı gazetemiz ile ilgili yaptığı açıklamada; “Çok güzel haberlerle insanları doğru bilgilendiren, tarafsız ve objektif yayıncılık yapan Flashaber gazetesi İstanbul'da bir numara. Ben de her fırsatta internette herkes gibi ilgiyle takip ediyor ve okuyorum” dedi. Haber-Foto: Durmuş Acar

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72