Fikirtepe Müteahhitler Platformu da yalan oldu

Fikirtepe Müteahhitler Platformu da yalan oldu

13 Haziran 2017 Salı 10:00
Fikirtepe Müteahhitler Platformu da yalan oldu

Kurucu Başkanlığını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun kardeşi Ali Nuhoğlu’nun yaptığı Fikirtepe Müteahhitler Platformu feshedildi. Platformun çözüm vaatleri yalan olurken, vatandaş ise kandırıldığını düşünüyor.



Kadıköy- Fikirtepe’de kentsel dönüşüm bölgesinde müteahhit icraatlarını daha organize yapabilmek ve bölgede kontrolü kendi elinde tutabilmek için kurulan Fikirtepe Müteahhitler Platformu feshedildi.  Resmi tüzel kişiliği ortadan kalkan Fikirtepe Müteahhitler Platformu yönetim kurulunun aldığı son karar sonrası yapılan açıklama ile Platformun da lağvedildiği duyuruldu.


Platformun arabuluculuk ve çözüm vaatleri ortada kaldı. Vatandaşların sıkıntıları ise hala devam ediyor. Fikirtepe Müteahhitler Platformu'nun feshedilmesi, Fikirtepeli vatandaşlar arasında şaşkınlıkla karşılandı. Vatandaşlar tarafından sıralanan sorunlardan bazıları ise şöyle: Başlamayan ve çantacılık yapılan firmalar, sözleşme içeriği ve paylaşımlardaki adaletsizlikler, birçok adada çoğunluğun imza atmış olmasına rağmen haklı sebeplerle açılmış onlarca dava süreci...  Fikirtepe Müteahhitler Platformu, yaptıkları yazılı açıklama ile kentsel dönüşüm sürecine katkı sunmaya ve vatandaşın sorunlarına yönelik çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.


 
Son Güncelleme: 13.06.2017 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72