ESSİAD'dan Kaymakam Çek'e 'hoş geldin' ziyareti

Ümraniye'nin çiçeği burnundaki kaymakamı Mustafa Çek, Esnaf Odası...

ESSİAD'dan Kaymakam Çek'e 'hoş geldin' ziyareti

Ümraniye'nin çiçeği burnundaki kaymakamı Mustafa Çek, Esnaf Odası...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ESSİAD'dan Kaymakam Çek'e 'hoş geldin' ziyareti

Ümraniye'nin çiçeği burnundaki kaymakamı Mustafa Çek, Esnaf Odası başkanlarını makamında ağırladı. Ziyarette, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, ESSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Taşdemir, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı ve Yıldız Medya Grubu Başkanı A. Rıza Yıldız hazır bulunarak kendisine 'hoş geldin' dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden kaymakam Çek, yaptığı selamlama konuşmasında, "Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. İnşallah en kısa zamanda iadei ziyarette bulunacağım" dedi. Kaymakam ek konuşmasının devamında,"Toplumla yakın diyalog içersinde bulunacağım.  Çünkü sorunlar ancak karşılıklı görüş alışverişiyle çözümlenir" diyerek her zaman vatandaşın yanı başında olacağının sinyallerini verdi.

""

Sanayici ve esnafıyla birlikte çalıştığını belirten ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, "Bir sivil toplum kuruluşu olarak sık sık toplantılar yaparak vatandaşın sorunlarını dinliyor ve çözümler arıyoruz. Hiçbir zaman konunun dışında hareket etmedik.  Bu nedenle yapılabilir şeyleri istemek daha doğrudur" dedi. Hoşsohbet bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı fikir teatisinde bulunanlar en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere kaymakamlıktan ayrıldılar.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72