Eski kaymakam Yıldırım'a veda yemeği

Ümraniye Belediyesi, Çankaya Kaymakamlığı'na atanan Ümraniye eski...

Eski kaymakam Yıldırım'a veda yemeği

Ümraniye Belediyesi, Çankaya Kaymakamlığı'na atanan Ümraniye eski...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Eski kaymakam Yıldırım'a veda yemeği

Ümraniye Belediyesi, Çankaya Kaymakamlığı'na atanan Ümraniye eski kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım için bir veda yemeği verdi. Yemekten konuşan Yıldırım, ‘Beş yıl Ümraniye'de hizmet yapmaktan onur duydum' dedi.

Ümraniye Belediyesi, bir süre önce Çankaya Kaymakamlığı'na atanan eski Ümraniye kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım için Ümraniye Ağaoğlu My City Otel'de bir veda yemeği verdi. Yemeğe, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, eski Ümraniye kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Yıldız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Erbay, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Âdem Öztürk, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, muhtarlar, STK temsilcileri ve Ümraniye protokolünden davetliler katıldı.

""

Başkan Can: ‘Vatandaşa hizmet için çalıştık'

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sayın kaymakamımız ile beş yıl boyunca, Ümraniyelilere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık” dedi. Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Sayın Kaymakamımız Ümraniye'de 5 yılını doldurdu. Bu süre boyunca son derece uyumlu bir görev birlikteliğimiz oldu. Huzur ve ahenk içerisinde vatandaşa hizmet için en iyi biçimde çaba sarf ettik. Ümraniye Belediye Başkanı olarak, Ümraniyeliler adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. 20 yıllık kaymakamlık görevinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum.”

""

Yıldırım: ‘5 yıl Ümraniye'de hizmetten gurur duydum'

Daha sonra söz alan eski Ümraniye kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, görevde bulunduğu beş yıl boyunca Ümraniyelilere hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi. Burada görev alıyor olmanın kendisine ayrı bir mutluk verdiğini belirten Yıldırım, konuşmasında; “Kadirşinas Ümraniyelilere hizmet etme şansı buldum. Görev süresince hizmetin halka ulaşması için uğraştım. Ümraniyeliler'den hep destek gördüm. Bu 5 yıl içerisinde Ümraniye'mizde önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştirildi. İnanıyorum ki Ümraniye ileriki yıllarda da gelişimini aynen devam ettirecektir. Bu süre zarfında Belediye Başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Kendilerine müteşekkirim. Başkanımız, Emniyet camiası, Milli Eğitim camiası, muhtarlarımız ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

""

Başkan Can, Yıldırım'a plaket verdi

Konuşmaların ardından, bazı kurum ve kurumlarca Çankaya Kaymakamlığı'na atanan eski Ümraniye kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım'a teşekkür plaketleri verildi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'ye yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine gümüş plaket ve Meslek Edindirme Kursları'nca yapılan hat tablo hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Gül de Yıldırım'a teşekkür plaketi verirken, Ümraniyespor Kulüp Yöneticileri de kendisine Ümraniyespor forma ve atkısı hediye ettiler.

""

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3