Ergenlik ve hayata hazırlama projesi tanıtıldı

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Ergenlik ve hayata hazırlama projesi tanıtıldı

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ergenlik ve hayata hazırlama projesi tanıtıldı

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile uygulanacak ‘Ergenlik ve Hayata Hazırlama Projesi'nin tanıtımı, Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi'nde yapıldı. Tanıtım programına Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Tuncel, projede görev alan eğitimciler, Kent Konseyi üyeleri ve Dernekler Platformu üyeleri katıldı.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, ruhsal ve bedensel açıdan sağlıklı bir toplum için bu tür projelerin çok önemli olduğunu ifade ederek, “İşe, eğitimcilerimizi eğiterek başlayacağız” dedi. Ergenlik dönemini yaşayan gençlerin ve velilerinin bilinçlendirilmesinin önemine değinen Kaymakam Mümin Heybet, “Böylesine kapsamlı bir projeyi hazırlayan ve uygulayan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında projenin önemine değinerek, “Bir hekim olarak oldukça önemsediğim bu projeyi, tüm imkanlarımızla destekleyeceğiz. Ergenlik dönemi hakkında ailelere bilgi, gençlere güven, sorunsuz bir genç nesil yetiştirmek amacıyla Tuzla'da eğitim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Yazıcı, “Bilinçli ve sağlıklı bir toplum, güvenli bir gelecek demektir” şeklinde konuştu.

Projenin mimarlarından Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Tuncel ve Tuzla İmam Hatip Lisesi Müdürü M. Şerif Keskinoğlu da projenin detaylarını anlatan sunum ve konuşmalar yaptılar. Bir yıllık süre içerisinde, öğrencilere, gençlere ve velilere yönelik çok sayıda eğitim toplantısını içeren ve Kaymakamlık yönetiminde yürütülecek projeye, Tuzla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yanı sıra, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi de lojistik destek verecek.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72