Erdoğan'dan Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:' Çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlara en...

Erdoğan'dan Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:' Çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlara en...

14 Eylül 2014 Pazar 13:53
Erdoğan'dan Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:' Çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmemizin yolu, okullarımızda kaliteli bir eğitim vermeyi başarmaktan geçmektedir'

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmemizin yolu, okullarımızda kaliteli bir eğitim vermeyi başarmaktan geçmektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, Türkiye'nin, her alanda gelişmiş, güçlü ve müreffeh bir ülke olma yolunda, kararlı adımlarla ilerlediğine dikkat çekerek "Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmayı başarmış durumdaki ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan, eğitimli, nitelikli, rekabetçi, çalışkan ve her zaman bilginin takipçisi olmayı ilke edinmiş nitelikli insan gücüdür. Her yönden gelişmiş güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlemeye devam ettiğimiz bu süreçte en büyük umudumuz, okul sıralarında oturan çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onlar parlak geleceğimizin, yarınlarından emin, istikrarlı, mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin habercileridir" ifadesini kullandı.
"Çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmemizin yolu, okullarımızda kaliteli bir eğitim vermeyi başarmaktan geçmektedir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Eğitim ve öğretim, sürekli yenilenmeyi, gelişmeyi, öğretmenden öğrencisine kadar herkese değişimin takipçisi olmayı zorunlu kılan, her dönemde önceliğini koruyan dinamik bir alandır. Bizler, çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımların, geleceğimize yatırım olduğunun bilinciyle, eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem vermeye devam edeceğiz. Özellikle son yıllarda hayata geçirilen reformlar ve projeler, eğitimde kalitenin yükseltilmesine yönelik çalışmalarda ciddi bir mesafe katedilmesini de beraberinde getirmiştir. Amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak; bu çerçevede altyapı eksikliklerini gidermek ve eğitimin önündeki engelleri aşmak suretiyle kızlarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımıza en iyi koşullarda eğitim imkanı sunmak, tüm okullarımızı bilim ve teknolojideki yeniliklerden yararlanabilir hale getirmektir.

Eğitim çağındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin, okul öncesinden üniversiteye en iyi koşullarda yetiştirilmeleri, donanımlı, birikimli, dünyayı takip eden, çağımızın yeniliklerine hakim bireyler olarak hayata atılmaları ülkemiz ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. Bu düşünceler eşliğinde, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak tüm eğitim camiamıza başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularla selamlıyorum.” 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3