Erdem'den mahalle ziyaretleri sürüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine Emek Mahallesi'nde esnaf gezileriyle devam etti.

Erdem'den mahalle ziyaretleri sürüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine Emek Mahallesi'nde esnaf gezileriyle devam etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Erdem'den mahalle  ziyaretleri sürüyor!

""

Haftanın belirli günlerini esnaf ve mahalle ziyaretlerine ayıran Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, geçtiğimiz hafta içinde Emek Mahallesi Fatih Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Cadde üstünde faaliyet gösteren esnaf vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem, belediyenin çalışmaları ve hizmetleri noktasında esnafı bilgilendirdi.

Başkan Erdem'i karşısında gören mahalle sakinleri Emek Mahallesi'ndeki baz istasyonlarının kaldırılmasını ve yük kamyonları tarafından bozulan yolların sıkça asfaltlanmasını istedi. Ziyaretler sırasında iş talebinde bulunan vatandaşlara Erdem, belediye bünyesinde oluşturulan Kariyer Merkezi'ne başvuruda bulunmalarını, merkez yetkililerinin kendilerini bölgedeki işletme ve fabrikalara yönlendireceğini, böylece kısa sürede iş bulabileceklerini söyledi.

Emek Mahallesi ziyaretinde mahalleli çocuklar Başkan Erdem'i yalnız bırakmadı. Vatandaşlar, Sancaktepe Belediyesi'nin yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı Başkan'a teşekkür etti ve bölge hastanesinin kısa sürede açılması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3