Engelliler, Oyuncak Müzesi'nde tarihe yolculuk yaptı

Pendikli engelliler bu kez Türkiye'nin ilk oyuncak müzesi olan Kadıköy...

Engelliler, Oyuncak Müzesi'nde tarihe yolculuk yaptı

Pendikli engelliler bu kez Türkiye'nin ilk oyuncak müzesi olan Kadıköy...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Engelliler, Oyuncak Müzesi'nde tarihe yolculuk yaptı

Pendikli engelliler bu kez Türkiye'nin ilk oyuncak müzesi olan Kadıköy Göztepe'deki İstanbul Oyuncak Müzesi'ni ziyaret etti.  İstanbul Özürlüler Merkezi (İSÖM) öncülüğünde gerçekleşen müze ziyaretinde engelliler, aileleriyle birlikte 1900'lerin başından günümüze, farklı ülkelere ait oyuncakları yakında görme fırsatı bularak tarihi yolculuğa çıktılar. Maketlerden kurma arabalara, bebeklerden minyatür evlere kadar yüzlerce oyuncağı bir arada gören Pendikliler, müzede bulunan mini uzay üssünü de gezdi. Öte yandan ziyaretçiler, gezi sonunda müzenin alt katında yer alan tiyatro salonunda oyuncaklarla ilgili kısa bir animasyon izledi.





 

Sunay Akın, Mayıs ayındaki programın davetlisi

Pendikli engelliler oldukça keyifli geçen ziyarette, müze sahibi Gazeteci- Yazar Sunay Akın'ı da görme fırsatını yakaladı. Onları sıcak bir şekilde karşılayan Sunay Akın,  hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Müze hakkında bilgi veren Akın, ardından Pendik Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Mayıs ayında düzenleyeceği engellilere yönelik programa katılabileceğini söyledi.

  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72