Engelliler Ayasofya'da güzel bir gün geçirdi

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan..

Engelliler Ayasofya'da güzel bir gün geçirdi

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Engelliler Ayasofya'da güzel bir gün geçirdi

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan Belediye Engelliler Masası (BEM), engellilere dönük yaptığı çalışmalar kapsamında tarihi geziler düzenlemeye devam ediyor.

Yaz mevsimi ve Ramazan ayı vesilesi ile Çekmeköy'de yaşayan engellilerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla Belediye Engelliler Masası, İSÖM işbirliğinde yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetler kapsamında engelli vatandaşlar, aileleri ile birlikte düzenlenen tarihi gezilere katılıyor.  Bu haftaki etkinlikler kapsamında uzman rehberler ve yetkili personel eşliğinde tarihi yarımada ve Ayasofya müzesi gezilerine katılan engelliler, yaz günlerinde yapılan faaliyetler ile moral buldu.

Düzenlenen tarihi geziler ile birlikte gündelik yaşamlarındaki sıkıntı ve streslerini bir nebze de olsa atan engelliler ve aileleri, düzenlenen çalışmalar ve sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyetten dolayı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3