Elmalıkent Börekçisi hızla büyüyor

Elmalıkent Börekçisi hızla büyüyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Elmalıkent Börekçisi hızla büyüyor

Elmalıkent Börekçisi hızla büyüyor

8. Şube Ümraniye Çarşı oldu.

Yılların getirdiği tecrübe ve kaliteyle damak tadını buluşturan Elmalıkent Börekçisi, 8'inci Şubesini Ümraniye Çarşı'da açtı. Açılışta yoğun bir katılım olurken davetliler lezzet ve kaliteye tam puan verdi.

 

2003 yılından bugüne kalite ve lezzeti bir arada sunan Elmalıkent Börekçisi hızla büyüyor. Leziz pide ve taze börek sevenlerin vazgeçemediği adres olan Elmalıkent Börekçisi 8'inci. Şubesini Ümraniye Çarşı'da açtı.  Pide ve Börek müdavimlerini farklı lezzetlerle buluşturmak, kaliteli, güler yüzlü hizmet ve hijyenik bir ortamda tiryakisi olacağınız lezzetler sunan Elmalıkent Börekçisi'nin yeni şubesi yine beklenen ilgiyi fazlasıyla gördü. Açılaşa özel ikramlarla açılışı yapılan Ümraniye Çarşı Şubesi vatandaşın akınına uğradı. Gün boyu devam edene çalışa katılan davetliler Elmalıkent Börekçisi'nin lezzet ayrıcalıklarını tatma imkanı buldular. Palyaço gibi animasyonla renklenen açılış gün boyu davetli akına uğradı.

""

Hızla markalaşıyor

Elmalıkent Börekçisini kuran ve marka haline getiren Mehmet Suyur, Pide ve Börekte farklı bir lezzet ve konsepte yola çıktıklarını söyledi. İlk şubelerini 2003 yılında Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde açtıklarını söyleyen Mehmet Suyur, “Elmalıkentt'deki ilk şubemizin yanı sıra; Nato Yolu, Bağlarbaşı, Libadiye, Bağlarbaşı, Bulgurlu, Ataşehir – Yenisahra ve son olarak da Çarşı şubemizi açtık. İmalatımızı A'dan Z'ye kendimiz yapıyoruz. Tecrübeli ve profesyonel ustalarımız eşsiz damak lezzeti için en kaliteli ürünleri seçiyor. Yine güler yüz ve hijyen bizim müesseslerimizin değişmez misyonudur. Damak lezzeti ise zaten müşterilerimize sunduğumuz en önemli hizmetimizdir. Büyümeye devam edeceklerini ve bu lezzeti daha geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini söyleyen Mehmet Suyur, “AVM'lerde de yer almak istiyoruz, bu konuda çalışmalarımız var. Yine araştırmalarımız doğrultusunda Sadece Anadolu Yakası'nda değil Avrupa Yakası'nda da bu lezzeti geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3