Ekonomistlerden iş adamlarına moral

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) geleneksel hale getirdiği kahvaltılı toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

Ekonomistlerden iş adamlarına moral

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) geleneksel hale getirdiği kahvaltılı toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ekonomistlerden  iş adamlarına moral

ÇEKSİAD'ın kahvaltılı toplantısında konuşan HSBC Bank Grup Başkanı Arzu Ertekin ve bankanın baş danışmanı Murat Ülgen'in ortaya koydukları olumlu ekonomik tablo, iş adamlarının yüzünü güldürdü.


""

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) geleneksel hale getirdiği kahvaltılı toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce de örneğin, Osman Altuğ gibi birçok  ekonomisti ağırlayıp üyelerini bilgilendiren ÇEKSİAD yönetimi, bu kez HSBC Bank'ın grup başkanı ve baş danışmanını ağırladı. HSBC Bank Grup Başkanı Arzu Ertekin ve bankanın Baş Danışmanı Murat Ülgen'in Türkiye'nin ekonomik değerleri ve önümüzdeki dönemdeki rakamsal boyutuyla ilgili ortaya koydukları tablo, iş adamlarının yüzünü güldürdü.

Dernek üyelerine yeni bir avantaj

ÇEKSİAD Başkanı Bilent Dündar, açılış konuşmasında üyelere yönelik yaptıkları çalışmalara değindi. Geleneksel hale getirdikleri kahvaltıları yeni yıl ile birlikte artıracaklarını söyleyen Başkan Dündar, “Yakında kurslarımız da başlayacak. Yine, ‘kariyer. net' ile dernek olarak anlaşarak tüm üyelerimizin eleman ihtiyacı noktasında yardım almalarını sağlayacağız” dedi.

Ekonomistlerden olumlu tablo

Daha sonra HSBC Bank Grup Başkanı Arzu Ertekin Türkiye ekonomisi ile ilgili tespitlerde bulundu. Devletlerin artık ekonomilere müdahale ettiğini söyleyen Ertekin, gelişmekte olan ülkelerin gelişen ülkelere göre daha hızlı gelişme gösterdiğine dikkat çekti. Ertekin, Türkiye'nin de gelişen ülkelere göre hızlı bir ilerleme kaydettiğini söyleyerek önümüzdeki dönem için olumlu mesajlar verdi.

HSBC Baş Danışmanı Murat Ülgen ise küresel ekonomi ile  ilgili önemli tespitler yaptı. Sinevizyon eşliğinde Türkiye'nin ekonomik geleceğini değerlendiren Ülgen, “Ülkemizde en kaygı verici durum cari açıktır. Ancak bununla ilgili de makro çözümler ortaya kondu. İşte  bu, biraz riski azaltıyor. Onunu dışındaki istatistiki veriler son derece olumludur” dedi.


""


""

Daha sonra plaket takdimi yapıldı. Murat Ülgen'e plaketini Dernek Başkanı Bilent Dündar verirken, Arzu Ertekin'in plaketini ise derneğin kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Altıparmak verdi.

            Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72