Eğitimde Ataşehir'i ihya edecek yatırım

İstanbul İl Özel İdaresi Ataşehir'deki yaklaşık 33 okulla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitimde Ataşehir'i ihya edecek yatırım

İstanbul İl Özel İdaresi Ataşehir'deki yaklaşık 33 okulla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Eğitimde Ataşehir'i  ihya edecek yatırım

CHP Ataşehir İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çelik, yapılan çalışmaları yerinde gezerek bilgi verdi.

İstanbul İl Özel İdaresi, Ataşehir'de ciddi bir eğitim atağı başlattı. İlçede bulunan yaklaşık 33 okulda çalışmalar başlatan İl Özel İdaresi, ilçedeki eğitim sorunlarını kökten çözmeyi hedefliyor. İl Özel İdaresi, 6 okulun güçlendirme ve onarım inşaatını tamamlarken, 7 okulun da güçlendirme ve onarım işlerini devam ettiriyor.

Yine ilçedeki bir okul yıkılıp yeniden yapılırken, 4 okulla ilgili de yıkılıp yeniden yapılması yönünde çalışmalar devam ediyor. Ayrıca 14 okulla ilgili fizibilite çalışması yapılması planlanıyor. Ataşehir CHP İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çelik, tüm bu çalışmalarla ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirdi. Çalışma yapılacak okulları basın mensuplarına bizzat gezdiren Yusuf Çelik, biten ve devam eden projelerle ilgili detaylı bilgi verdi.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72