Duravit'ten Tuzla'ya park

Duravit'ten Tuzla'ya park

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Duravit'ten Tuzla'ya park

Tuzla'da ilk kez özel bir kurum tarafından yapılan park, törenle hizmete açıldı. Duravit firması tarafından Evliya Çelebi Mahallesi'nde yaptırılan parkın açılış törenine Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Av. Mehmet Çelikel, Duravit CEO'su Franz Kooh, Duravit 2012 CEO'su Frank Richter, Duravit Genel Müdürü Müfit Ülke, Tuzla Belediyesi müdürleri, Duravit çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Duravit Genel Müdürü Müfit Ülke, Duravit'in sosyal projelerde yer almayı ilke edinen bir kurum olduğunu belirterek, Tuzla Belediyesi ile ortak bir projeyi gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Daha önce de, parkın hemen yanındaki alanda, Duravit hatıra ormanı projesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Genel Müdür Müfit Ülke, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekten övgü ile söz etti.

Törende söz alan Duravit CEO'su Franz Kooh, Türkiye'deki görevi sırasında zaman zaman Tuzla'da bulunduğunu ve Tuzla'yı çok sevdiğini ifade etti. Duravit Parkı'nın açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla'da ilk kez özel bir kurum tarafından bir park yapıldığının altını çizdi.

“Bu projenin tüm kurumlara örnek olmasını temenni ediyorum” diyen Çabuk, Aydınlı Mahallesi'ndeki 110 dönümlük arazide yapımı hızla devam eden Şelale Park'ı örnek göstererek, Tuzla Belediyesi'nin doğal çevreyi koruma ve vatandaşlara doğal sosyal alanlar kazandırmada örnek çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Ahmet Çabuk, tüm masraflarını üstlenmek suretiyle modern bir sosyal alanı Tuzla halkına kazandıran Duravit yetkililerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı. 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3