Dünya Tiyatrolar Günü Kutlandı

Kartal Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi..

Dünya Tiyatrolar Günü Kutlandı

Kartal Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi..

25 Mart 2014 Salı 18:40
Dünya Tiyatrolar Günü Kutlandı

Kartal Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi önünde başlayan, “Tiyatro sevgidir, barıştır, özgürlüktür” yürüyüşüne tiyatro sanatçıları ve vatandaşlar katıldı. Dans ve müzik eşliğinde Kartal Meydanı’na yürüyen tiyatro severler, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği açık hava etkinliklerine katıldılar. 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erdal Yıldırım, Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği Başkanı Nazif Uslu, tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu,

Tiyatro Ünlem, Tiyatro GİS, Üçgen Sanat Tiyatrosu, Tiyatro Mask-ı Hür, Mask- Kara Tiyatro, Onuncu Köy Tiyatrosu, Tiyatro İnsan, Kartal Sanat Tiyatrosu, Tiyatro Dejavu,  çeşitli tiyatro toplulukları ve çok sayıda tiyatro severin katıldığı etkinlikler kapsamında Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şefi Özgür Doğan da bir konser verdi. Dünya Tiyatrolar Günü kutlamalarına katılan vatandaşlar ve çocuklar yapılan etkinlikler kapsamında da hafta boyunca Kartal Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro oyunlarını da ücretsiz olarak izleyebilecekler.

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72