Down Sendromlu gençler Tebessüm Kahvesi'nde

Down Sendromlu gençler Tebessüm Kahvesi'nde

09 Mart 2017 Perşembe 10:27
Down Sendromlu gençler Tebessüm Kahvesi'nde
Üsküdar Belediyesi’nin tüm Türkiye’de ses getiren sosyal sorumluluk projesi “Tebessüm Kahvesi” 21 Mart 2016 tarihinden beri hizmet vermeye devam ediyor.

Burhan Felek Köşkü’nün bahçesinde bulunan Tebessüm Kahvesi’nde Down Sendromlu 10 genç hizmet veriyor. Tebessüm Kahvesi projesiyle;  Down Sendromlu özel insanların burada hem sosyalleşmesi hem de para kazanmayı öğrenmeleri ve elde ettikleri iş deneyimleri sayesinde ilerleyen zamanlar için yeni iş kapılarını da aralamaları hedefleniyor. Tebessüm Kahvesi’nin cana yakın çalışanları gelen misafirlerle fotoğraf çektirerek onlarla en iyi şekilde ilgileniyorlar. Down Sendromlu gençlere sunduğu bu imkânla Üsküdar’ın en özel mekânı olan Tebessüm Kahvesi’ni 08:30 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Nezih ve huzurlu ortamında konuklarını ağırlayan Tebessüm Kahvesi’nde, günün her öğününde usta aşçıların yemeklerini, kahvelerini her daim taze çayını Down Sendromlu gençlerimizin servisi ile tadabilirsiniz.

 
Son Güncelleme: 09.03.2017 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3