Doğal yaşamda bir bütün: 'Vera Anaokulu'

Doğanın içinde, kentin kirli yaşamından uzakta, çocuklar için inanılmaz...

Doğal yaşamda bir bütün: 'Vera Anaokulu'

Doğanın içinde, kentin kirli yaşamından uzakta, çocuklar için inanılmaz...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Doğal yaşamda bir bütün: 'Vera Anaokulu'

Doğanın içinde, kentin kirli yaşamından uzakta, çocuklar için inanılmaz  bir enerji kaynağı yansıtan Özel Vera Anaokulu tüm çocukların rüyası olmaya devam ediyor.

Özel  Vera Anaokulu, Çavuşbaşı'nın oksijeni bol ikliminde birçok aktivitesi bulunan bir okul. Çocuklar, içinde bulundukları yerde; sebzeleri, meyveleri, fişlerden fotoğraflardan değil de, doğanın içinde ekip biçerek öğreniyor. Topladıklarını yiyebildikleri, çiftlik hayvanlarını ve evcil hayvanları belgesellerden, kitaplardan değil, birlikte yaşayıp elleriyle besleyerek tanıdıkları bir anaokulu 'Vera'.

""

Vera Anaokulu, eğlenceli metotlarla en iyi şekilde yabancı dil eğitimi veriyor. Yaz akşamlarında uzmanlar eşliğinde anne ve babalarla birlikte gökyüzü gözlem programları ve benzer programlarla hem çocuklara, hem de anne ve babalara birlikte paylaşabilecekleri yeni hobi ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir etkinlik sunuyor.

""

Daha farklı aktivite olarak kum havuzunun ötesinde koruyucu özel tulumlarla eğlenip stres atılan çamur havuzu, pedagog ve psikologlar yönetiminde periyodik ana-baba- çocuk seminerleri de yapılıyor. Haftanın 2 ya da 3 günü çocukları alıştırmaya yönelik seçenekleri mevcut olan Vera Anaokulu eğitime verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor.    

Aşkın Akkuş


""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3