Doğal Çocukevi Atlantis Çekmeköy'e değer katıyor

Birbirinden önemli konukların katılımı ile yeni sezona iddialı bir...

Doğal Çocukevi Atlantis Çekmeköy'e değer katıyor

Birbirinden önemli konukların katılımı ile yeni sezona iddialı bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Doğal Çocukevi Atlantis Çekmeköy'e değer katıyor

Birbirinden önemli konukların katılımı ile yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Atlantis Doğal Çocukevi, yenilenen görünümü ile herkesten tam puan aldı.

 

Yenilenen görüntüsü ile sezona hazır olan Çekmeköy'deki doğal çocuk evi Atlantis, tanıtım resepsiyonuyla dostlarına 'merhaba' dedi. Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim, şube müdürleri, bazı okul müdürleri, eğitimciler, ilçenin önde gelen işadamı ve STK temsilcilerinin katıldığı renkli kokteylde, kurum sahiplerinden kurucu temsilcisi Filiz İmamoğlu ve diğer yetkililer, misafirleri ile tek tek ilgilendiler.


""

 

HER YÖNÜYLE DOĞAL

4 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan 5 sınıflı butik anaokulu, Çekmeköy gibi nezih ve kaliteli bir ilçenin imajına artı değer katıyor. Bahçesinde bir yandan kendi domates, biber ve fasülyesini yetiştiren, diğer yandan kümes hayvanlarından elde ettiği taze köy yumurtalarını çocuklar için özenle yediren Anaokulu'nun yeşilliklerle donatılı bahçesinde verilen tanıtım kokteylinde konuklar, dünyaca ünlü ödüllü aşçı Mehmet Alp Sıy'ın birbirinden leziz ikramlarından tatma fırsatı buldu.

 

""

YENİ SEZONDA DAHA İDDİALI

Okul öncesi eğitimde 3-6 yaş arasındaki çocukların tamamen doğal bir ortamda yetiştirildiği anaokulu, başta milli eğitim yetkilileri olmak üzere tüm davetlilerden daha sezon başlamadan tam not aldı. Davette gazetemize açıklamalarda bulunan Atlantis yetkilileri, yeni sezondan oldukça umutlu olduklarını kaydederek açıklamalarda bulundular. 


""

 

SICAK BİR SEVGİ YUVASI

Doğal çocuk evi yetkilileri, "Burada kendinden emin, zor koşullara uyumlu, tedbirini önceden alan, farklı şartlarda nasıl davranmasını bilen çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Mevcut olan, olabileceklerin en iyisi değil, daima değişmeye açık olandır. Atlantis, tüm ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilecekleri sıcak bir sevgi yuvasıdır" dedi.

 

""

ÇEKMEKÖY'E YAKIŞIYOR

"Burada eğitim gören çocuklarımız, kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz ürünler ve kümeslerimizden elde ettiğimiz yumurtayla tamamen doğal bir ortamda besleniyorlar" diyen yetkililer, "Kullanılan araç gereçlerden, sınıflardaki dekora kadar her anlamda en kaliteli malzemeyi tercih ediyoruz. Çekmeköy gibi nezih ve kaliteli bir ilçenin güzelliğine katkıda bulunmak bizim için en büyük onurdur" dedi.


""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3