Dernekler Plotformu harekete geçiyor

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından

Dernekler Plotformu harekete geçiyor

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Dernekler Plotformu harekete geçiyor

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından bölgeye gönderdiği yardımlara yenilerini ekliyor. Vanlı depremzedeler için yardım kampanyası başlatan Ümraniye Belediyesi, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını da dahil ettiği kampanya için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Belediye Başkanı Hasan Can, Yardımcıları Mesut Özdemir, Mustafa Küçükkaptan, Birim Müdürleri ile Ümraniye'de faaliyet gösteren ve 22 derneğin yer aldığı Hemşeri Dernekleri Platformu yöneticileri katıldı.

Toplantıda Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Başkan Hasan Can, ilk etapta 500 adet battaniye, 500 erzak kolisi ile 6 araçtan oluşan iş makinelerini 23 personelle birlikte Van'a gönderdiklerini söyledi. Daha sonra büyükşehir koordinatörlüğünde ikinci bir yardım gönderdiklerini belirten Can, konuşmasında; “Hepimizi derinden üzen Van'daki depremin hemen ardından harekete geçtik ve imkânlarımız ölçüsünde depremzede kardeşlerimizler yardım elimizi uzattık, uzatmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başlattıkları yardım kampanyası kapsamında belediye binası önünde ve Ümraniye Meydanı'nda birer çadır kurduklarını hatırlatan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde belediye binamızın önünde ve Ümraniye Meydanı'nda birer yardım çadırı kurduk. Vatandaşlarımız kurulan bu yardım çadırına kullanılmamış battaniye ve erzak paketlerini bırakarak kampanyaya destek olabiliyor. İlk günden itibaren kampanyaya büyük destek veren vatandaşlarımız deprem afetiyle karşı karşıya kalan Vanlı kardeşlerimizi yalnız bırakmadı. Ümraniyeliler imkânları ölçüsünde çadırımıza battaniye, kıyafet ve erzak paketleri getiriyor.”

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3