Cumhuriyet Mahallesi'nde açık hava iftarı

Çekmeköy Belediyesi'nin açık hava iftarlarında sıra Cumhuriyet Mahallesi'nde

Cumhuriyet Mahallesi'nde açık hava iftarı

Çekmeköy Belediyesi'nin açık hava iftarlarında sıra Cumhuriyet Mahallesi'nde

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Cumhuriyet Mahallesi'nde açık hava iftarı
Çekmeköy Belediyesi'nin açık hava iftarlarında sıra Cumhuriyet Mahallesi'ndeydi. Başkan Ahmet Poyraz'ın ev sahipliği yaptığı iftarda vatandaşlar bir arada olmanın ve birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. İftar yemeğinde 2 bin 500 kişilik sofra kuruldu. İftar yemeğinde yemekler porselen tabaklarla servis edildi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve işadamı Hamdi Safi'nin de katıldıkları iftar, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.  Başkan Ahmet Poyraz, iftar öncesinde masaları dolaşarak mahalle sakinleri ile sohbet etti. Başkan Poyraz iftar öncesinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayı içinde birçok mahallede planlanan açık hava iftar programlarını iptal ederek, bu iftarların bütçelerini Somali'de açlık felaketinin pençesine düşen insanlara yolladıklarını söyledi. Başkan Poyraz,  Ramazan ayının İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil de yaptığı konuşmada Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a hem insanları bir araya getiren iftar sofralarını kurdukları için, hem de Somali'deki insanlık dramına sessiz kalmadıkları için teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72