Coşkun Bilgin'den kutlama mesajı

Bilindiği gibi her yıl 12-18 Mayıs 2014 tarihlerinde “SOSYAL...

Coşkun Bilgin'den kutlama mesajı

Bilindiği gibi her yıl 12-18 Mayıs 2014 tarihlerinde “SOSYAL...

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:19
Coşkun Bilgin'den kutlama mesajı

SGK Ümraniye SGM Müdürü Bilgin’den kutlama mesajı

 

Bilindiği gibi her yıl 12-18 Mayıs 2014 tarihlerinde “SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI” kutlanılmakta.  Bu vesile ile SGM Ümraniye SGM Müdürü Coşkun Bilgin, bir kutlama mesajı yayınladı… Bilgin, mesajında;

“Sosyal Güvenlik Kurumu’nu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu arttırmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs’ı içine alan hafta “SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI’’ olarak kutlanmakta olup, bu yıl 12 – 18 Mayıs 2014 tarihlerinde “SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI” kutlanacaktır. Bu vesile ile tüm hizmet alanlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutlarım” dedi ve yapılacak etkinlikleri; “Sosyal Güvenlik Haftası boyunca, hizmet bölgemiz olan; Ümraniye, Sancaktepe, Çekmeköy ve Sultanbeyli ilçelerinde, Kaymakamlıklar, Belediye Başkanlıkları, Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi Siteleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve İşverenler ziyaret edilerek bilgilendirme yapılacak. Hafta boyunca,  Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi’nde stant kurularak Merkez Müdürlüğümüz personeli tarafından ziyaretçilere Sosyal Güvenlik konusunda sahip oldukları hak ve yükümlülükler ile ilgili bilgiler verilip, broşürler dağıtacaktır. Esnaf ve vatandaşın yoğun olduğu çarşı, pazarlar ziyaret edilerek vatandaşlara bilgilendirme yapılacaktır. Bölgemizde vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği önemli noktalara kutlama pankartları asılacak. Hizmet bölgemizdeki dört ayrı okul da ve Engelli Koordinasyon Merkezin de Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması amacıyla seminerler düzenlenecektir. Merkezimiz de çalışan personele dönük olarak, Sosyal Güvenlik Haftası kutlanması etkinliği, plaket töreni yapılacak, Edirne iline tarihi ve manevi yerlerin ziyaretini kapsayan bir gezi düzenlenecektir” şeklinde ifade etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.05.2014 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3