Çöp konteynırları yer altına alınıyor

Ümraniye Belediyesi, 15 ayrı noktaya monte ettirdiği bu konteynırlarla, görüntü kirliliğini ortadan kaldıran sistemi uygulamaya başladı.

Çöp konteynırları yer altına alınıyor

Ümraniye Belediyesi, 15 ayrı noktaya monte ettirdiği bu konteynırlarla, görüntü kirliliğini ortadan kaldıran sistemi uygulamaya başladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çöp konteynırları yer altına alınıyor

 Yeni bir uygulamayla ilçenin çeşitli noktalarına modern yer altı konteynırları dizayn eden Ümraniye Belediyesi, 15 ayrı noktaya monte ettirdiği bu konteynırlarla, görüntü kirliliğini ortadan kaldıran sistemi uygulamaya başladı.

Örnek belediyecilik hizmetlerine imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçedeki çöp konteynırlarını yer altına monte ederek yeni bir uygulama başlattı. Bu kapsamda Ümraniye'nin 15 ayrı noktasında yer altına konteynır dizayn eden belediye, görüntü kirliliğinin yanı sıra, olası kötü koku v.b olumsuz durumları da ortadan kaldırmış oldu.

Elektrikle çalışan yer altı tipi konteynırlar kumanda özelliğiyle çöp işlemlerinin daha hijyenik ve pratik şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Modern şehir görünümüne uygun tasarımı ile de dikkat çeken yeni konteynırlar vatandaşlardan da tam not aldı.

Belediye Başkanı Hasan Can, çevre temizliği noktasında eşine az rastlanır bir gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat aralıksız temizlik faaliyetlerine devam ettiğini belirten Başkan Hasan Can, Ümraniye'deki tüm sokak ve caddelerin köşe bucak temizlendiğini söyledi.

Başlattıkları yeni uygulamanın çevre temizliği ve estetiği açısından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Hasan Can, yer altına monte edilerek kullanıma sunulan bu konteynırlar ile çevre temizliğinin daha hijyenik şekilde sağlanacağını ifade etti.

Başkan Hasan Can, yaptıkları hizmetlerle Ümraniye'yi daha yaşanılır bir kent haline getirmek için gayret ettiklerini belirterek, Ümraniyelilerin hizmet noktasında her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3