Çocuk gelişim merkezi'ne Atatürk büstü

Çocuk gelişim merkezi'ne Atatürk büstü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çocuk gelişim merkezi'ne Atatürk büstü

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi'nde Atatürk büstü törenle açıldı.

 

Kartal Belediyesi tarafından çocukların, gelişimleri ve okul öncesi eğitimlerinin tamamlanması için faaliyet gösteren Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi, Atatürk büstüne kavuştu. Çocuk Gelişim Merkezi'nde yapımı tamamlanan Atatürk büstü, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün çocuklarla birlikte kestiği kurdele töreniyle açıldı.

 

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü'ne bağlı hizmet veren Çocuk Gelişim Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz "Bu büst simgeseldir. Bu ülkede demokrasi varsa bu ülkede insanlar özgürce yaşıyorlarsa, başka ülkelerin boyunduruğu altında değillerse, büstünü açtığımız Atatürk'ümüzün Kurtuluş savaşı sonrası hediyesiyle mümkün olmuştur. Bu büst ona olan minnet duygumuzun göstergesidir. Çocukların bu kreşlerde özgür bir birey olmalarına, özgür yaşamın ilk adımını burada atmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Düşünen, zekâsı gelişen bir nesille birlikte bu ülke daha da yükselecektir" şeklinde konuştu.

 

Açılış konuşmalarının ardından Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve çocuklar birlikte Atatürk büstünün açılış kurdelesini kesti. Çocuklar, başkan Öz'e teşekkür ederek, çiçek buketi hediye etti. Çocukların şiirler okuduğu tören, Başkan Öz'le hatıra fotoğrafları çektirmeleriyle son buldu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3