Cevap ve düzeltme

Cevap ve düzeltme

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Cevap ve düzeltme

‘Çekmeköy CHP Meclis Üyesinin yaptığı Parkonduya tepki yağıyor'  başlığıyla duyurduğumuz habere CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kızıldaş'ın avukatından cevap geldi.

Av. Tuncer Ateş imzalı cevapta, “Öncelikle belirtilen inşaat müvekkilim tarafından yapılmadığı gibi bu inşaatla ilgili olarak, müvekkilin herhangi bir inşaat ruhsat başvurusu da bulunmamaktadır. Tarafları tamamen farklı olan kişilerce yapılan bu inşaatın müvekkilimin tarafından yapılıyormuş gibi gösterilmesi basın ahlakına aykırıdır. Diğer yandan haberde geçen inşaatın gerekli izinleri Çekmeköy Belediye Başkanlığı'ndan alınmıştır. Öte yandan haberde geçen, inşaatın parkın içinde bulunduğu cümlesi de yazı ile birlikte sunulan resimlerle çelişmektedir. Sunulu resimler haberin gerçek olmadığını ortaya çıkmıştır. Haber u yönü ile iftira ve uydurmadan ibarettir. Müvekkilin şahsiyet ve itibarına yönelik gerçek dışı ithamlarda bulunarak, kişilik haklarına ağır saldırılarda bulunulmuştur. Habere göz atıldığında somut verilere değil, tümüyle yanlış ve yanlı bilgilere dayandığı ve kamuoyunun aldatılmaya çalışıldığı açıkça görülmektedir. Yazıda kamuoyuna aktarılan bilgilerin hiçbirinin doğruluğu teyit edilmemiş, yazının konusu ile ilgili hiçbir araştırma ve soruşturma gerçekleştirilmemiştir. Sonuç olarak da hem müvekkilimin kişilik haklarına ağır saldırıda bulunulmuş hem de kamuoyu yanıltılmıştır. Basına ve kamuoyuna saygı ile arz olunur”

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72