Cem evi için anlamlı gece

Cem evi için anlamlı gece

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Cem evi için anlamlı gece

Poyraz'a alkış tufanı tedirgin etti...

Çekmeköy Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Şubesi, Cem Evi'nin yapımı için düzenlediği gece amacına ulaştı. Gecede cem Evi'nin yapımı için siyaset ve iş dünyasından çok sayıdaki tanıdık sima bağış yaparken en büyük alkışı arsa tahsisi yapan Ahmet Poyraz'ın alması CHP'lileri tedirgin etti.

Arsası Çekmeköy Belediyesi tarafından verilen Çekmeköy Cem Evi'nin inşaat çalışması da başlıyor. Cem Evi'nin yapımı için Çekmeköy Hacı Bektaş Veli Vakfı yardım gecesi düzenledi. Sancaktepe-Sarıgazi'deki bir düğün salonunda düzenlenen geceye siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Gecede yüklü miktarda bağış yapılırken, Cem Evi'nin yapımı için düzenlenen gece amacına ulaşmış oldu.

""

Geceye; CHP Milletvekili Celal Dinçer, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hakkı Sağlam iş adamı Mehmet Yeşilyurt, CHP Çekmeköy ilçe teşkilatı, işadamları ve vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı  Nuri Çiçek yaptığı selamlama konuşmasında, Çekmeköy'ün böyle bir birlikteliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Çiçek, arsa tahsisi yanında emeği geçen herkese teşekkür ederken, Cem Evi'nin en kısa sürede hizmete girmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

""

Protokol konuşmalarında yardım yarışı!

Daha sonra Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuşması için kürsüye davet edilirken, alkış tufanı koptu. Bu alkıştan hayli memnun olduğu gözlenen Poyraz ise coşkulu bir konuşma yaparak, arsasını bağış yaptıkları Cem Evi'nin kaba inşaatının yapımı için de yardım edeceklerini söyledi. Çekmeköy'de farklılıkların zenginlik olduğunu söyleyen Poyraz'ın Hz. Ali'den bahsetmesi ve ondan örnekler vermesi de büyük alkış aldı. Daha sonra kürsüye çıkan CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise konuşmasında, Poyraz'a göndermelerde bulundu. Salıcı, Çekmeköy'ü kazandıkarında  Cem Evi'nin sadece kabasını değil, baştan aşağıya bitireceklerini de sözlerine ekledi.

Daha sonra Cem Evi'nin yapımı için bağış yapan iş adamları ve firmaların adı okundu. Bu bağışçılar adına kürsüye davet edilen işadamı Mehmet Yeşilyurt, bu anlamlı gecede güzel bir tablonun olduğunu söyleyerek emeği geçenlere ve bağış yapan herkese teşekkür etti. 

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72