ÇEKSİAD'ın hızına yetişilmiyor

Hızlı bir çıkış yapan Abdullah Gelgeç başkanlığındaki ÇEKSİAD'ın yeni...

ÇEKSİAD'ın hızına yetişilmiyor

Hızlı bir çıkış yapan Abdullah Gelgeç başkanlığındaki ÇEKSİAD'ın yeni...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKSİAD'ın hızına yetişilmiyor

Hızlı bir çıkış yapan Abdullah Gelgeç başkanlığındaki ÇEKSİAD'ın yeni yönetimi, bir günde 3 yöneticiyi ziyaret ederek adeta zamanla yarıştı.

Yeni yönetimle, yeni bir ivme yakalayan Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD), hızlı bir start verdi. Abdullah Gelgeç başkanlığındaki yeni yönetim, ilk olarak bölgedeki yerel yöneticilere yönelik bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Yeni yönetimi tanıtmak ve karşılıklı diyalogların gelişmesi adına yapılan bu ziyaretler verimli geçti. Yeni ÇEKSİAD yönetimi, İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç'i makamında ziyaret etti.

""

Ziyaretlerin ilk durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Arslan yeni yönetime başarılar dileyerek ÇEKSİAD'ın yeni bir ivmeyle başarılı işlere imza atmaya devam edeceğine inandığını söyledi. ÇEKSİAD'ın ilçede artık markalaştığını söyleyen Arslan, “İlçede öncü olmaya devam edeceğinize inanıyorum” dedi.

""

Dernek yönetimi, daha sonra Belediye Başkanı Poyraz'ı kültür merkezindeki makamında ziyaret etti. Sıcak  bir karşılamada bulunan Başkan Poyraz, yeni yönetimle birlikte ÇEKSİAD'da taze bir güç birliğinin oluştuğunu söyledi. İşadamlarının bölgedeki öneminden de bahseden Poyraz, “İşadamlarımız bizler için çok önemli. Bölgenin gelişmesi ve kalkınması adına iş işadamlarımıza büyük görev düşüyor” dedi.

""

Ziyaretlerin son durağı ise İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Emniyet müdürü ile bir araya gelen dernek yönetimi karşılıklı iyi niyet dileklerini ilettiler. Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, ÇEKSİAD'ın her geçen gün daha da büyüdüğünü söyleyerek önümüzdeki süreçte bölgeye faydasının artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaretlerin sonrasında yönetimde bir durum derlendirmesi yapan Dernek Başkanı Abdullah Gelgeç, öncelikli olarak bölgedeki yerel yönetici kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiklerini ve bu ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini söyledi. Gelgeç, önümüzdeki süreçte derneğin kültürel ve sosyal aktivitelere hız vereceğini de bildirdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3