ÇEKSİAD, Cemevi'nde

ÇEKSİAD, Ümraniye'de bulunan Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı'nı ziyaret ederek yine farkını bir kez daha ortaya koydu.

ÇEKSİAD, Cemevi'nde

ÇEKSİAD, Ümraniye'de bulunan Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı'nı ziyaret ederek yine farkını bir kez daha ortaya koydu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKSİAD, Cemevi'nde

ÇEKSİAD, Cemevi'nde

Her zaman farklı görüş ve inançlara yer veren Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD), Ümraniye'de bulunan Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı'nı ziyaret ederek yine farkını bir kez daha ortaya koydu.

Bugün kadar yaptığı farklı, cesur ve öncü çalışmalarıyla tüm kurum ve kuruluşlara örnek olan Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) yine bu tarz bir çalışmaya imza attı. Her zaman farklı görüş ve inançlara açık olan dernek, ziyaret ettiği Anadolu Bilim Kültür ve Cemevi'yle bu misyonunu iyice pekiştirdi. Birçok kez haksız ithamlara maruz kalan ve sadece bir kesimin öncülüğünü yaptığı söylenen ÇEKSİAD, çalışmalarıyla bu eleştirilere gerekli cevabı da veriyor.

""

Dernek Başkanı Bilent Dündar ve yönetim kurulu üyeleri Cemevi'nde gerçekleştirdikleri bu ziyarette karşılıklı iyi dilek temennisinde bulundu. Cemevi Dernek Başkanı Ziya Kızılkaya ve Cemevi dedesinden Alevilik ile ilgili bilgi alan ÇEKSİAD başkan ile yönetimi, bu farklılıkların zenginlik olduğunu söyledi.

Cemevi Dernek Başkanı Ziya Kızılkaya ve Cemevi dedesi, sorulan tüm soruları içtenlikle cevaplayarak, “Hepimiz et ve tırnak gibiyiz, dallar farklı olsa da ağacın kökü aynıdır. Bu bizim zenginliğimizdir” diyerek Cemevi'nin sadece Alevi vatandaşlara değil, her kesime açık olduğunu söylediler. ÇEKSİAD Başkanı Bilent Dündar ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Cem törenine katıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3