ÇEKSİAD aile iftarında örnek davranış

ÇEKSİAD üyelerinin tarihi Hıdiv Kasrı'nda aileleriyle katıldığı iftar yemeği

ÇEKSİAD aile iftarında örnek davranış

ÇEKSİAD üyelerinin tarihi Hıdiv Kasrı'nda aileleriyle katıldığı iftar yemeği

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKSİAD aile iftarında örnek davranış

ÇEKSİAD üyelerinin tarihi Hıdiv Kasrı'nda aileleriyle katıldığı iftar yemeği ‘birlik ve beraberliğin pekişmesi' adına güzel görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Somali için para toplanması ise bu yemeği daha anlamlı kıldı.

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD), üye ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Beykoz'daki tarihi Hıdiv Kasrı bahçesinde düzenlenen iftara beklenin de üzerinde bir katılım oldu.

Üyeler, iftar yemeğine aileleriyle birlikte katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Bu seneki iftar yemeğini farklı kılan ise Somali'de yaşanan insanlık dramı noktasında duyarlı davranılması oldu. Yemeğin ardından üyeler kendi aralarında önemli bir meblağ para toplayarak Somali'ye ulaştıracak. Alınan bu karar ve toplanan para üyeleri de iftar yemeğine katılan davetlileri de memnun etti.


""

Yemeğe; üyelerin yanı sıra; Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Trafik Büro Amiri Murat Şengün, Çekmeköy Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, CHP Grup Başkanı Akif Hamzaçebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Murat Cirav ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk de katıldı.


""

Birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinin ardından üyeler ve aileleri tarihi Hıdiv Kasrı'nın güzel atmosferinde hoşça vakit geçirdi. ÇEKSİAD Başkanı Bilent Dündar, iftar yemeğine yoğun katılımın sevindirici olduğunu söyledi. Üye ve ailelerinin katılımıyla güzel bir iftar yaptıklarını söyleyen Dündar, “Herkese teşekkür ediyorum” dedi.


""
""
""
""
""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3